Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chłopcy w szkole ,ale cisza.....czy mogę prosić o wytłumaczenie mi tak prosto i zrozumiale jak dostać się na fb?Wkurza mnie jak coś chcę zrobić szybko,najlepiej "już" a nie daje rady,nerwus ze mnie niesamowity,ale szybko mi mija .

ale teściowie nie, cóż mam zrobić wiedzą, że zbyt długie dyskusje i wałkowanie tego tematu w końcu doporowadzi do kłótni, a mnie przecież nie wolno wnerwiać.
i dali spokój. :-)

Nie należę do osób wymagających i najchętniej urządziłabym cichy ślub dla najbliższej rodziny, ale Ślubny przekonał mnie, że pieniążki nam może jakieś wpadną na mieszkanko i tak jakby siła wyższa wygrała...;-) M na te moje nerwy jedzie mi na stację po lody ( do Mc - a za daleko) :-( i jakoś mi zły humorek przechodzi. :-)![]()

i to z takim pełnym pęcherzem że szok
Rano moja wredna mała zmora jęczała na jedzenie więc po ślepaku wstałam wsypałam jej karmy i wzięłam tabletkę od endo...Luby też się budził nad ranem i oglądał tv w drugim pokoju...kotkaa a bierzesz jakiś magnez?