Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I kiedy na USG okazało się że będziemy mieli chłopaka to strasznie posmutniał. Gin do niego: chłopie opamiętaj się, niejeden facet by ci zazdrościł! Ale nie podziałało

I nie bedzie kolejne cztery chyba..... i mi jakos tak smutno. Musze sobie sama radzic, I choc staram sie nie narzekac to ciezko jest czasem....powiedzcie mi ze dam rade!

Nie zaprosił jednak mojego lubego na badanie usg chociaż ten jak pies stał przy drzwiach i ze strasznie smutnymi minami wróciliśmy do domu. :-

obudziłam się o 5:30 z mega pełnym pęcherzem ;-) miałam opcje przekimać do budzika (10 minut) z narażeniem na możliwość zrobienia łóżka wodnego
albo wstanie, siknięcie i tulenie do męża aż do budzika ;-) wstałam jednak ;-) bałam się, że siknę w łóżko przez przypadek 
musztardę od zawsze lubię, ale narobiłaś mi smaka na parówkiCzy wy tez macie ochote na musztarde? Dzis parowki z musztarda poszly w ruch, a wczesniej wszystko z keczupem![]()

znam go całe życie ;-) prawieTak sie tez zastanawialam (zadaje strasznie duzo pytan od czapty, totalnie nie w moim stylu) jak sie (to juz do wszystkich) poznalyscie ze swoimi partnerami?
nasze rodzicielki pracowały ze sobą ;-)
ach ;-) jutro mamy rocznicę, więc ;-) tak mnie jakoś naszło w snach na wspomnienia 

M sprzedawał tytonie a ja od niego kupowałam a że mieszkalismy blisko nie wysyłał mi ich pocztą tylko odbierałam osobiście później pracowałam z jego mamą i tak nas zeswatała;-)
mamy w planach zrobić sobie taki wspólny tatuaż łączący się właśnie z shishą