Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

diabliczka gratki 29 tc jak to brzmi dumnie po 30 to juz poleci ;-) o wiele szybciej.Nie wiedzialam ze masz dziecko bo zadnego suwaczka nie dopatrzylam sie u Ciebie.;-)
A suwaczek widać :-) chyba 

"ty ojciec..." 

/ zazdroszczę słoneczka
wstałam z samego rana a tutaj deszcz :-( masakra...przeleciałam przez wszystkie okna , upewniłam się że jest parasolka i zaczęłam się szykować...szkoda mi było budzić lubego :-) ale miałam mega wielką parasol więc dałam radę
Po 7 podreptałam, zmęczyłam się i zgrzałam jak stara babcia 

a co będzie za miesiąc? Nie chce nawet myśleć
Po wejściu do pokoiku od razu pokazałam gdzie ma kuć(bo nie mam żył) i bez ceregieli bo ostatnio mnie mega nastraszyła
wbiła się i dupa pusta , ale po chwili jeeeest więc ja mega 

trochę się dygam ZUS-u także migiem mi to poszło :-) Dzisiaj czeka mnie ogarnianie reszty mam nadzieje że mój power i entuzjazm z rana gdzieś nie wygaśnie po drodze
na obiadek filety z ziemniaczkami...jakoś do mnie to bardzo nie przemawia ale cóż...
lało aż dudniło Mrówek: ty ojciec, jak my sobie radę damy jak Żabeczka będzie z Julkiem w szpitalu?
Ślubny: no jakoś damy sobie radę ...
Mrówek: ja to przynajmniej w przedszkolu coś zjem, ale ciebie ojciec jest mi już żal![]()