• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Diabliczka ja czuje sie dobrze. Dziś wyników jeszcze nie ma. Zrobili mi dziś usg szyjki i na szczęście nie skróciła sie bardziej.
Nie wiem kiedy wyjde, bez pessara mnie nie wypuszcza, a zeby założyć musi byc wynik posiewu z pochwy, musza sprawdzić czy tam sie nic nie hoduje bo jak sie hoduje to najpierw bedą leczyć. O i tak sprawa wyglada :(

reklama
WICHURKO powrotu, powrotu do domku!
szybkiego niczym złota Justyna Kowalczyk :-D

w moim szpitalu to chociaż jest dodatkowa super stołówka ;-) jak z Mrówkiem leżałam na pediatrii, to jedzenie było mniam, mniam :tak: niestety Mrówek zjadał całą porcję, więc musiałam ową stołówką się wspierać ;-)

O to chodzi Asku ze nie moge chodzić i zejść sobie na dół do bufetu :(
A tu dla mnie wszystko nie takie jak lubię, obiady nie takie, wędliny nie takie, zupy mleczne nie takie, twarożek nie taki....

Wichurka to faktycznie bardzo długo się czeka u ciebie na posiew ja miałam robione ze względu na powracające upławy ok 20tc i czekałam 1 dzień tylko, u mnie na szczęście wszystko ok, widocznie taki mój urok :tak:

Tobie życzę aby też tak było u Ciebie abyś szybciutko wróciła do domu :-);-)

Dziewczyny mam pytanie czy chodzicie do szkoły rodzenia? Nie wiem czy trzeba czy dam rade bez tego, czy sama będę wiedziała jak przeć i w ogóle. Poradźcie, będę wdzięczna.

Dziewczyny mam pytanie czy chodzicie do szkoły rodzenia? Nie wiem czy trzeba czy dam rade bez tego, czy sama będę wiedziała jak przeć i w ogóle. Poradźcie, będę wdzięczna.
w pierwszej ciąży chodziłam ;-) i mi bardzo pomogły ćwiczenia :tak: szczególnie przetrwać skurcze w domu ;-) bo po dotarciu na IP niewiele pamiętam :-D

reklama
Ja parę dni temu wciągnęłam tortille z kebabem :D O Macu to już nie wspominam nawet, za czesto wjeżdża ;D Ale byłam ostatnio na ofercie śniadaniowej i mieli pare jakichś takich chyba okresowych kanapek moja nazywała się Nowy York i była cuuuuuudowna :D Lepsza niż te wszystkie normalne ;)

A u mnie jutro na obiadek pizza ! Właśnie mój robot kuchenny zrobił mi ciasto (<3) i teraz dobę poleży w lodówce :) (polecam, jest lepsze !)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry