iza_marta
Fanka BB :)
Anitajas ja na sniadanie jem chleb probody z Buczka, wedlina i tu jem normalna nie chuda, pomidora, kilka rzodkiewek i kawalek ogorka lub dzisiaj jednego pomidora i kawalek papryki, kanapki smaruje maslem. Tylko, ze mnie cukier nie skacze chyba, ze faktycznie zaszaleje. Ostatnio juz nie moglam i zjadlam garsc chipsow i sniadanie i mialam cukier ponizej 100, wiec nie wiem czy to Ci cos pomoze co napisalam. Ale kup sobie ten chleb probody, jesli tylko masz taka mozliwosc. On jest drogi, bo kosztuje az 6,50 za malutki bochenek. Probowalam innych i po kazdym mialam cukier wysoki. Chleb w dzisiejszych czasach jest jedna wielka chemia i ciezko jest znalezc ten dobry. Juz nie wspomne, ze nie ma nigdzie takiego chleba, ktory byl kiedys.

takiego mam smaka że szok...przed chwilą znowu wciągnęłam
A jakoś wcześniej nie lubowałam się w kiełbasie/ luby się śmieje że mały też będzie kiełbasowy bo ojciec i dziadek przepadają :-)
takie dziwne mega kłucie, aż mi łzy stanęły...Nie wiem czy to jest spowodowane spacerami czy to tylko zbieg okoliczności...brzuch też już mi twardnieje ale nie panikuje póki co
takie nietrzymanie moczu