reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ja chyba naleze do wyrodnych matek , nie da sie byc idealna.

Kasiek ja to bym z toba pojechala, ale jak my sie zabierzemy wszystkie z ta babka/ Ona bedzie autem czy busem?

reklama
Dobry Wieczor kochane!
Dzis pol dnia sortowalam rzeczy po carboocie te co sie nie sprzedaly i padam :-( mam wrazenie ze sie zrozrastam bo mnie brzuchalek swedzi:baffled: obym nie miala rozstepow:no: w pierwszej ciazy mialam tylko na nogach.
Widze ze sie rozpisalyscie ale mam lenia i nie chce mi sie czytac wszystkiego, czy jakies spotkanko sie szykuje w ty tyg?

Kasia8118- a ja przed chwila siedzialam na naszej klasie i dosc dlugo bylam aktywna i mnie nie wyczailas haha. No chyba ze zaliczka juz dziala i dlatego nic nie mowisz;-)
Brydka- 30 min powiadasz to w ktora to strone na otley?
Oleska-ale z gieldy zadowolona jestes?
Monika- czyli jak jutro przyjezdzasz to do Sylwii w srode dasz rade:-D

maly juz spi. A ja zezarlam dzisiaj 6 kromek. Czuje sie jak balooooooooooooon

reklama
Do góry