Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzien doberek:-)ja tez wlasnie pije poranna kawe,,wiec KASIA8118 popijamy sobie razem wirtualnieMi tez bys sie mieso przydaloi J jest,wiec moze tez wyskocze kupica jezdzisz tam do tego yorkshire meat???ja tam jak ostatnio bylam to wogole wyboru nie bylojuz tak milaam dwa razy i sie wkurzylamale tez te mieso tam podrozalo MARTA84-widze ze cie forum tez wciagneloale to fajniemilego pobytu w Polsce MARZENA M-I co chodzisz juz do collegu???
Doris78 tak też tam kupujemy.Ja najczęściej jestem tam jak R ma na 14 i wtedy jedziemy rano,ale różnie to była z towarem czasem jest lipa.A w piątek nigdy tam jeszcze nie byłam więc jestem ciekawa co dzisiaj będą mieli.
Kasia8118 tylko pamiętaj że ten cygan to musi ważyc co najmniej ze 150kg i miec gruuuuuuby łańcuch na szyi
Myślisz, że aż tak źle ze mną i muszę sobie koleżanki wymyślac bo nikt nie chce mnie znac Zburzyłaś cały mój świat teraz:-(
Doris co dzisiaj robisz??? Aaaaa jedziesz po mięso
A co wy na to żeby zaplanowac na marzec jakiś obiadek z mężami i dzieciakami oczywiście?Dobrze by było zrobic to ze sporym wyprzedzeniem żeby każdemu pasowało;-).Jest ktoś chętny???
Ok.sylwia.m to zobacz jak wygląda jego kalendarz i jak się okaże że Ci nie pasuje to trudno trzeba będzie mu coś nie coś wykreślic z kalendarza że by pasowało.Ok. ja uciekam bo potworek wzywa.
kasia8118 ten cygan moglby byc ale ze zlotym lancuchem wazacym 150kg ;-)
ja niedawno wstalam i dokanczam sobie herbatke przed komputerem,ale jestem mega-ostrozna sylwiam mi tez sie zapowiada bardzo nudny dzien,dzis od tygodnia po raz pierwszy jestem sama w domu no i tak sie zastanawiam co robic,chcialabym troche posprzatac ale S juz wczoraj sie pienil ze za bardzo sie przemeczam??? nie mam nawet zadnej ksiazki do czytania,kilka dni temu kolezanka mi podeslala to prawie ze ta ksiazke pochlonelam w kilka godzin Zawsze zostaje internet