Bibi89
Fanka BB :)
Jakbym miała dobrze rokujące wyniki to wiadomo ze tak - a tak to w zawieszeniu - ani staraczki ani listopadówkiJa bym chciała tęsknić na winkiem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jakbym miała dobrze rokujące wyniki to wiadomo ze tak - a tak to w zawieszeniu - ani staraczki ani listopadówkiJa bym chciała tęsknić na winkiem![]()
Oj no cichaj, ja wierze, że będzie zajebiścieJakbym miała dobrze rokujące wyniki to wiadomo ze tak - a tak to w zawieszeniu - ani staraczki ani listopadówki![]()
Ja mam na pinkach dalej cienie a zrobiłam wczoraj test z apteki - chyba bobo, gruba krecha. A myślałam ze pinki są czuleTez właśnie mam przygody z tymi facelle, dlatego zrobiłam jeszcze pink, chociaż o nich tez słyszałam różne opinie. Zobaczymy, oby się utrzymało i potwierdziło![]()
Poka foto!Ja mam na pinkach dalej cienie a zrobiłam wczoraj test z apteki - chyba bobo, gruba krecha. A myślałam ze pinki są czule![]()
No wlasnie dawaj mam fotkiJa mam na pinkach dalej cienie a zrobiłam wczoraj test z apteki - chyba bobo, gruba krecha. A myślałam ze pinki są czule![]()
Haha wczorsj chyba byl dzien wina u nas 2 butelki pękły a dzisiaj do pracyej ja też dziś sobie winkujezdrówko
![]()
ja już zwariowałam. Oczywiście zaczynam wmawiać sobie najgorsze. Zrobiłam dziś kolejnego facelle i nie jest o wiele ciemniejszy niż ten z wczorajszego wieczoru. Odkopałam jeszcze właśnie bobo test, ale czułość 25 i wyszła całkiem spoko kreska. Idę w sobotę i poniedziałek na betę sprawdzić przyrostJa mam na pinkach dalej cienie a zrobiłam wczoraj test z apteki - chyba bobo, gruba krecha. A myślałam ze pinki są czule![]()
No wlasnie dawaj tu test bo ja nie pamiętam jak wyglądają już dwie grube kreski na teścieJa mam na pinkach dalej cienie a zrobiłam wczoraj test z apteki - chyba bobo, gruba krecha. A myślałam ze pinki są czule![]()
Test z tego samego sikuPoka foto!
Pinki generalnie ciulowo sie wybarwiaja, ale przynajmniej nie pokazują kreski jak ciąży nie ma