callina
Fanka BB :)
Tak samoZacznę od 10 kwietnia czyli ok 10dpoa ty ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak samoZacznę od 10 kwietnia czyli ok 10dpoa ty ?
A kiedy ostatni raz były seksy ? Bo może akurat się wstrzelilisciedziewczyny ja lekka załamka, chyba owu mi się opóźniła przez co pewnie się nie wstrzeliliśmy w staraniachdzisiaj wróciliśmy z wakacji na których nie miałam testów, z głupoty zrobiłam test a tu taka mocna krecha - podejrzewam, że już spadkowa
![]()
Może dopiero będzie pik? Bo u mnie po piku to blado było w poprzednim cykludziewczyny ja lekka załamka, chyba owu mi się opóźniła przez co pewnie się nie wstrzeliliśmy w staraniachdzisiaj wróciliśmy z wakacji na których nie miałam testów, z głupoty zrobiłam test a tu taka mocna krecha - podejrzewam, że już spadkowa
![]()
Hmm może potestuj jeszcze wieczorem LH - może się coś opóźniło i to pod pik leci?dziewczyny ja lekka załamka, chyba owu mi się opóźniła przez co pewnie się nie wstrzeliliśmy w staraniachdzisiaj wróciliśmy z wakacji na których nie miałam testów, z głupoty zrobiłam test a tu taka mocna krecha - podejrzewam, że już spadkowa
![]()
Środa, czwartekA kiedy ostatni raz były seksy ? Bo może akurat się wstrzeliliscie![]()
Idę do pracy, poproszę któregoś z lekarzy o szybkie USG - zobaczymy co tam siedzi!Hmm może potestuj jeszcze wieczorem LH - może się coś opóźniło i to pod pik leci?![]()
![]()
Daj znać po USG co tam wyszłoŚroda, czwartekale jeszcze dzisiaj po tym teście sie zmotywowaliśmy
Idę do pracy, poproszę któregoś z lekarzy o szybkie USG - zobaczymy co tam siedzi!![]()