• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Dzieci nie mamy, to druga ciąża.
W pierwszą udało się zajść w 2 cyklu starań, chociaż pierwszy był raczej nieśmiały.
W grudniu poroniłam w 9 tygodniu i teraz też drugi cykl starań.
Tak strasznie się boje powtórki z grudnia 🫣
Będzie dobrze! Chociaż pewnie też będę wariować jak się uda... Jednak po stracie jest ciężko

Kochana, nam już prawie 4 lata nie wychodzi. I przechodziłam przez ten czas przez różne etapy, w tym totalnego zwątpienia i bezsilności. Momentami zdawało mi się, że zostaje mi tylko pogodzić się z tym, że nigdy nie będziemy mieli nawet jednego dziecka. Ale wiele historii tutaj pokazuje, że nie można się poddawać! Czasem wystarczy sobie zrobić przerwę, trochę oderwać głowę od tematu, zmienić perspektywę. A potem wrócić ze zdwojoną siłą 💪🏻
Wiesz jaka jest u Was przyczyna niepowodzeń (wybacz, że nie pamiętam jeśli już pisałaś 🫣)?
Jak do tej pory brak przyczyny. Jedyne co to niskie AMH jak na mój wiek (0,9 a lat mam 27) ale dziewczyny z niższym w ciążę zachodzą. I ,,poprawny" progesteron w fazie lutealnej, dlatego biorę progesterone besins. Może coś się okaże jak zrobimy w końcu testy genetyczne ale to też nie jest przesądzone. Jeszcze ten i kolejny cyl staramy się naturalnie, w kwietniu zamierzamy zeobic testy genetyczne I pogłębione badania nasienia a potem już przygotowania do IUI. Cały czas się łudzę, że teraz po sono hsg zaskoczy ale raczej jest to wątpliwe tym bardziej, że wyszły oba jajowody drożne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry