Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Witam przedpoludniowo:-)
Martuśka, jak ktoś ma mdłości w samochodzie to najgorsze co może zrobić to czytać;-) sygnały różne do mózgu idą: ciało się porusza a oczy wskazują, że w miejscu jesteś, wymioty murowane. Najlepiej siedzieć z przodu i patrzeć na drogę przed siebie lub spać. Ja w ciąży ze Szczepkiem starałam się ekspertem bo normalnie rewelacja ale jak tylko wsiadłam do samochodu porażka i to przez 9miesięcy.
to ja nie wiedziałam, że czytanie przy mdłościach nasila je. Mimo wszystko mam nadzieje, że Ewelinka znajdzie sposób, najgorzej się zamartwiać i nakręcać.Maruśka super, że Dziecinka rośnie:-)
Z tą kartą ciąży faktycznie trochę dziwnie ale może dostaniesz jak z wynikami pójdziesz? Najważniejsze, że Maleństwo ok, dostałaś jakieś zdjęcia, żeby nam pokazać swoje Cudo?
Mało widać, poprosiłąm babkę jak już zeszłam z łózka i chyba ostatnią klatkę jaka miała druknęła, no nie postarała się, bo na usg były momenty gdzie dzidzia była wyraźna. Mogę wkleić, ale to tylko zarysy człowieczka. Jeszcze mój aparat z bliska średnio ostro robi.
;-)
). Nie pamietam tylko czy jakieś wymogi trzeba spełnić czy wystarczy tylko ładnie poprosić moderatora? Co wy na to i która by sie podjęła wyzwania?
cały czas Was podczytuję, ale fatalnie się czuję i nie mam siły odpisywać.