reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Mama Boo ja zumbuję tak ze 3 razy na tydzień, na więcej niestety nie mam czasu, ale też uwielbiam :-) Liza a wiesz, że ja się ostatnio dowiedziałam że jak się robi tę 7 dniową przerwę w pigułkach to może boleć głowa z odstawienia hormonów. I u mnie to się niestety potwierdza, tak po kilku dniach dopada mnie ból głowy, co zwykle mi się nie zdarza :baffled: Martusia zdrówka, oszczędzaj się i nie łykaj za dużo lekarstw, bo teraz masz bejbika w brzuszku ;-) Kokusia ehhh te chłopy :-D No a Madlen rzeczywiście tu dawno nie zagladała, a szkoda bo smutno tutaj bez niej :-( U nas na razie śnieg jeszcze jest, tyle że na drogach się stopił. Na sanki nie da rady iść, ale i tak poszalałyśmy sobie dzisiaj z Angelą na śniegu. Nawet mamy bałwana i to takiego, że stoi na parapecie i zagląda do pokoju Angeli przez okno

Ogłosiłam się jako niania :-)
Zobaczymy co z tego będzie.

Edysiek super bałwan :-) U nas z takim byłoby ciężko, bo mieszkamy na 7-mym piętrze :-D
Martusia jak się czujesz ? Na kiedy masz termin ?
Kokusia jak ci tak dobrze idzie to przyjdź zrobić u moich chłopców porządek :-D Ja nie mogę patrzeć na ten sajgon, ale jak mam tam sprzątać to mnie cholerka bierze... Póki co zamykam drzwi do ich pokoju :-D
A mnie @ skończyła się w sb :-D

Edysiek wiesz co tez pomyślałam ze moze to od odstawienia proszków na te siedem dni? i dlatego chce jutro jechac do gina po tabletki inne jednak ale zaczac brac od piatku to moze mi minie ten ból bo ciagle nietstey powraca :dry: :-(
MamaBoo ja nie zagladam czesto do szafek dzieciaków:-D tam tez pierdzielnik heheheh, a tak to dzis pokoje ogarnelam, bo maz szafke przywiózł dla Hani, dywan dla chlopaków i mialam roboty troszke :-) :tak: a za ciuchy zbiore sie jutro moze... a nie jutro to nie ;P bo gina mam zalatwic :-D hehehehe
U nas napadało sniegu :-)

Mama Boo no ja nie mogę im zamknąć pokoju bo nie maja swojego i niestety muszę się cały czas patrzeć na te ich pierdułki:-p A porządki w szafach to akurat uwielbiam. No i bardzo mi pomogła Natalka bo siedziała i tłumaczyła czego na pewno nie założy.

My dziś też trochę poszalałyśmy na śniegu. Ja głównie z łopatą bo nie podobało mi się teścia odśnieżanie;-) Dziewczyny próbowały zrobić bałwana ale jakiś dziwny ten śnieg i im się nie kleił:-(
Ale szczerze to dla mnie zima mogłaby się już skończyć. Na razie mam luz bo nie muszę nigdzie jeździć ale z przerażeniem myślę o przyszłym poniedziałku. U nas dziś na drodze jest straszna ślizgawka bo drogę odśnieżyli tylko na odwal się

Liza ja za to nie często zaglądam do szafek mężowego, jego ciuchy żyją tam własnym życiem:-D. Chyba bym musiała co dzień układać żeby było jak trzeba.

a ja na @ nadal czekam:dry:

Ostatnia edycja:
kokusia u nas wszystko zyje swoim zyciem :-) moze i moje półki identyczne :-D hehehehe

Kurcze ale sobie zrobilas awatar :-D tak wygladasz naprawde>? ;-) :happy:

Moja głowa.... :-(
:frown:

reklama
co do porządków w szafkach to u nas jest ok staram sie żeby wszystko miało ręce i nogi jak to moja babcia mowi:-D
ale co do pokoju Bartka:dry: wszędzie sa zabawki porozwalane potykam sie o nie codzinnie bo większość przynosi do nas ale muszę to jakoś znosić:-D

Do góry