N
Natuś35
Gość
N
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam wszystkich, czy po poronieniu zawsze trzeba czekać aż beta spadnie do zera zanim rozpocznie się kolejne starania?
W wigilię dowiedziałam się że jestem w ciąży, beta wykonana w poniedziałek zaraz po świętach 2052. Dzień przed sylwestrem dostałam plamień, na usg wykonanym dzień później nie było pęcherzyka, dostałam duphaston i zrobiłam kolejne hcg - spadek do 1444. Po czterech dniach beta jeszcze niższa - 843. Usg nadal nie wykazywalo pęcherzyka ale gin wykluczył ciążę pozamaciczną, kazał odstawić duphaston. Dwa dni po odstawieniu leków dostałam @. Jestem właśnie w 6 dniu nowego cyklu, wczoraj skończyła się @, trwała tyle co zawsze 5 dni. Wczorajszy wynik bety 371, miałam też wczoraj usg i jest czysto ale gin kazał wstrzymać się ze staraniami.
Czy któraś z Was dziewczyny była w podobnej sytuacji i mimo podwyższonego HCG zdecydowała się na starania w pierwszym cyklu po poronieniu? Trochę obawiam się tego zaśniadu ale tyle czytałam o tym że macica zaraz po poronieniu jest bardziej ukrwiona i lepiej przygotowana na nową ciążę że ciężko jest mi tak po prostu podjąć decyzję.
Z góry dziękuję za odpowiedzi