• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Niska beta 33,8

Hej dziewczyny,

Pierwszy dzień miesiączki wypadł 4.03

7.04 beta 33,8
9.04 beta 77

Martwi mnie to, że jest taka niska. Niby przyrost jest okej, ale jednak sama wartość jest bardzo niska.
Jutro ide do lekarza i może coś podpowie. Brzuch czasami też mnie bardzo pobolewa i nie wiem czy to jest normalne(poniewaz jest to moje pierwsze doświadczenie z tym tematem).
Kompletnie nie wiem co o tym sądzić. Czy są jeszcze jakieś nadzieje, że coś z tego będzie? :(

reklama
Hej dziewczyny,

7.04 beta 33,8
9.04 beta 77

Martwi mnie to, że jest taka niska. Niby przyrost jest okej, ale jednak sama wartość jest bardzo niska.
Jutro ide do lekarza i może coś podpowie. Brzuch czasami też mnie bardzo pobolewa i nie wiem czy to jest normalne(poniewaz jest to moje pierwsze doświadczenie z tym tematem).
Kompletnie nie wiem co o tym sądzić. Czy są jeszcze jakieś nadzieje, że coś z tego będzie? :(
A wiadomo ile dni po owulacji? Ja miałam wynik 30 w 11 dpo, a po 48h 59 z kawałkiem. Już ciążę na straty spisywałam. Córka ma ponad 8.5 miesiąca ;)
Dodam że w dniu drugiej bety leciałam na wakacje i nie sprawdzałam już niczego bo nie było jak. Ale jak okres nie przychodził i pojawił się ból piersi, uwierzyłam że może się udać.

Ból brzucha jest normalny, lekarz na ten moment nic nie zobaczy.

reklama
Hej dziewczyny,

7.04 beta 33,8
9.04 beta 77

Musiałaś szybko wychwycić ;) każda beta musi urosnąć - pewnie bardzo wcześnie zrobiłaś badanie. Teraz trzeba się uzbroić w cierpliwość bo będziesz miała wrażenie, że ta beta rośnie bardzo wolno. Ja startowałam od 29 🙈

Musiałaś szybko wychwycić ;) każda beta musi urosnąć - pewnie bardzo wcześnie zrobiłaś badanie. Teraz trzeba się uzbroić w cierpliwość bo będziesz miała wrażenie, że ta beta rośnie bardzo wolno. Ja startowałam od 29 🙈
Moim zdaniem wizyta lekarska jest teraz bez sensu. Beta rośnie dobrze, wartości są ok, możesz zrobić jeszcze raz przyrost i zbadać progesteron. Do lekarza najwcześniej za 2-3 tygodnie.
troche mnie uspokoiłyście i odwołałam wizytę. Zrobię jutro betę dla porównania i może progesteron. Tylko proszę podpowiedzcie o czym on mówi i na co wskazuje ;)
Dziękuję Wam bardzo <3

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry