reklama

Odchudzanie retatrutidą

Witam,
Kolega stosuje zastrzyki retatruidy i schudł w 3 tygodnie już 9kg bez jakichś ćwiczeń.
Mówi że strasznie hamuje apetyt, nie ma się ochoty na słodkie czy alkohol. Obiadki zjada jak dla małego dziecka i przy tym cały czas się świetnie czuje.
Mam dostęp do tego i zastanawiam się czy warto kupić.
Jakieś opinie?

reklama
Witam,
Kolega stosuje zastrzyki retatruidy i schudł w 3 tygodnie już 9kg bez jakichś ćwiczeń.
Mówi że strasznie hamuje apetyt, nie ma się ochoty na słodkie czy alkohol. Obiadki zjada jak dla małego dziecka i przy tym cały czas się świetnie czuje.
Mam dostęp do tego i zastanawiam się czy warto kupić.
Jakieś opinie?
To zależy. Na ten moment kolega funduje sobie wiszącą skórę i efekt jojo.

Bierze na własną odpowiedzialność, reta jest w trakcie badan i nie jest dopuszczona w Polsce do sprzedaży, lepiej isc do lekarza i zapytać o mounjaro, jeśli sa wskazania to lekarza zaleci stosowanie. Lepiej byc pod opieką lekarza, prócz utraty wagi sa inne skutki. Poza tym wszelakie wspomaganie sie lekami, to nie jest takie proste, podczas stosowania masz czas na naukę zdrowych nawyków, bo po zakończeniu leczenia, waga moze wrócić. Dodatkowo trzeba pilnować białka i wody.

Znaczy tu nie chodzi o to, żeby nie brać leków, bo jak trzeba to się bierze. Ale to nie jest magiczny specyfik, po którym się chudnie bez wysiłku. To wspomagacz. Podejrzewam, że Autor robi trolling, ale no jakby ktoś faktycznie uważał, że schudnie w sposob opisany w 1 poście, to po odstawieniu leków mocno się zdziwi.

Ja przyznam, że nie do końca rozumiem fenomen tych leków akurat teraz, no ale to swego rodzaju moda też.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry