Puchatymis
Fanka BB :)
Beta <2,3 czyli widocznie zmieniły się u nich jakieś normy tak myśleMialas bete 2.3 czy <2.3?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Beta <2,3 czyli widocznie zmieniły się u nich jakieś normy tak myśleMialas bete 2.3 czy <2.3?
<2.3 oznacza brak ciąży... I okres to potwierdza... Przykro mi. Może w następnym cyklu się udaBeta <2,3 czyli widocznie zmieniły się u nich jakieś normy tak myślew dodatku dostałam wieczorem okres
![]()
Ja nie miałam bety równej 2, tylko poniżej 2, wiec niewiadomo jaki dokładnie wynik. Dostałam miesiączkę, ale za Ciebie trzymam kciuki. Daj znać co wyjdzieI co dostałaś okres? Mi w piątek wyszła beta 2,3 (28 dc) a dzisiaj nadal nie Mam okresu (34 dc) i powtórzyłam bete. Czekam na wyniki. Ciekawa jestem jak u Ciebie sytuacja wyglada![]()
Przecież już napisała, że miała poniżej 2.3, a nie 2.3. I dostała okres...Ja nie miałam bety równej 2, tylko poniżej 2, wiec niewiadomo jaki dokładnie wynik. Dostałam miesiączkę, ale za Ciebie trzymam kciuki. Daj znać co wyjdzie![]()
Przyszło mi powiadomienie tylko o pierwszym komentarzu, nie widziałam reszty…Przecież już napisała, że miała poniżej 2.3, a nie 2.3. I dostała okres…