kasia karolina
Zaciekawiona BB
Dostałam okres dwa tygodnie po okresie i dzień po owulacji czy to możliwe?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam ból jajników tak jak zawsze przed owulacja i biały śluzA skąd wiesz ze byłs owulacja ?
A z tego co wiem okres może być jedynie po tym jak była owulacjaMiałam ból jajników tak jak zawsze przed owulacja i biały śluz
To nie jest wyznacznik owu. Niestety. A okres możesz dostać właśnie szybciej również nie mając owulacji. Ja tak miałam raz, tylko ze chodziłam raz na jakis czas na monitoring go ginekologa w celu upewnienia sie, aby czy mam owulacjeMiałam ból jajników tak jak zawsze przed owulacja i biały śluz
A z tego co wiem okres może być jedynie poMiałam ból jajników tak jak zawsze przed owulacja i biały śluz
Okej ten mój okres jest strasznie lekki i nigdy tak nie miałamTo nie jest wyznacznik owu. Niestety. A okres możesz dostać właśnie szybciej również nie mając owulacji. Ja tak miałam raz, tylko ze chodziłam raz na jakis czas na monitoring go ginekologa w celu upewnienia sie, aby czy mam owulacje
Okej a to że mnie nic nie boli to ten normalne?Okres może się różnić od siebie. Nie jest to niczym dziwnym
Normalne, w zupełności.Okej a to że mnie nic nie boli to ten normalne?
Okej dziękiNormalne, w zupełności.