jasani
Fanka BB :)
No niestety poroniłam. Ale oczywiście życze szczęścia.Super i bobas już na świecie? Czyli nadzieja jest
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No niestety poroniłam. Ale oczywiście życze szczęścia.Super i bobas już na świecie? Czyli nadzieja jest
ZNAM TEN BÓLNo niestety poroniłam. Ale oczywiście życze szczęścia.
Mi 8 dni po nagle mocnoo ściemniała kreskaHej dziewczyny ile dni po ovitrelle testowaliście i było to faktycznie ciąża?
Wiesz, ale jak czasami ktoś doszukuje się (nie oceniam tez szukałamJa za drugim cyklem z Ovitrelle zaszłam w ciążę. Testowałam w dniu spodziewanej miesiączki nie wcześniej. Mi ginekolog powiedział, że do 11 dni utrzymuje się zastrzyk potem to już ciążażyczę powodzenia u mnie aktualnie 28tc i czekamy na córeczkę
.
No mi 12 dni po cień cienia ale jednak brakMi 8 dni po nagle mocnoo ściemniała kreska![]()
GratulacjeJa za drugim cyklem z Ovitrelle zaszłam w ciążę. Testowałam w dniu spodziewanej miesiączki nie wcześniej. Mi ginekolog powiedział, że do 11 dni utrzymuje się zastrzyk potem to już ciążażyczę powodzenia u mnie aktualnie 28tc i czekamy na córeczkę
.