reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
witam wtorkowo:-)
dorotka cieszę się że nocka przespana:-) a jak tam relacje z M?
lilunia83 współczuję bezsennych nocy, ja to śpię jak zabita
Ja już nastawiłam Kubusiowe rzeczy do prania, teraz wcinam naleśnika i kawkę piję. Dzisiaj chyba wreszcie wezmę się za prasowanie
bo wczoraj nic z tego nie wyszło. W kuchni już ogarnięte, mieszkanko też:-) Miłego dzionka.
dorotka cieszę się że nocka przespana:-) a jak tam relacje z M?
lilunia83 współczuję bezsennych nocy, ja to śpię jak zabita

Ja już nastawiłam Kubusiowe rzeczy do prania, teraz wcinam naleśnika i kawkę piję. Dzisiaj chyba wreszcie wezmę się za prasowanie

magdziunia
Październikowa Mama'08
A ja wyspałam się dziś - pogoda sprzyjała bardzo.
Teraz poleguję sobie po szybkim śniadanku.
Muszę na pocztę skoczyć - poprosiłabym AM ale chyba już nie lata
;-)
Miłego dzionka.
Teraz poleguję sobie po szybkim śniadanku.
Muszę na pocztę skoczyć - poprosiłabym AM ale chyba już nie lata

Miłego dzionka.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A ja jakaś niespokojna jestem.Mój Bąbelek mniej sie ostatnio rusza.Może mu po prostu jest już ciasno.Spać w nocy nie mogę,może teraz usnę chociaż na godzinkę.
Pospij sobie pospij.A ruchami sie nie martw za bardzo najwazniejsze ze wogole czujesz Moja mala wczesniej szalala calymi dniami a teraz od jakiegos czasu tez ma leniwsze dni ale sie rusza Nasze malenstwa maja mniej miejsca i dlatego mniej je czujemy

ANTUANET ja widze ze ty ranny ptaszek jestes Juz tyle zrobilas do 8 rano

Wiec tak z M od niedzieli wysmienicie ( choc wiem ze to pewnie wiecznie trwac nie bedzie juz nie jestem taka naiwna jak kiedys )Ale pisalam wam ze zawarlismy pewien uklad i zobaczymy jak to bedzie a chodzi o to ze ja sama wiem ze tak robilam ale zabardzo zawsze M trulam aby nie pil.
Jak np gadalismy przez tel w ciagu dnia jak M byl w pracy to ja zazwyczaj mowilam PAMIETAJ NIE PIJ lub BADZ TRZEZWY

I umowilismy sie ze ja mu nie bede nic juz takiego mowila i serio sie staram choc z przyzwyczajenia wczoraj jezyk mnie swierzbil ale nic takiego nie mowie.Bo wiecie ja tez nie lubie jak mnie ktos cos non stop mowi i truje i truje Ja i chyba duzo innych ludzi i w tym moj M mamy tak ze czym wiecej nam sie czegos zabrania tym czesciej robimy na przekorWiec umowilismy sie ze ja mu nic nie przypominam a on nie pije ;-)Ale oczywiscie czas pokaze
MADZIU a jakie plany na dzis ??????
Ja polezalam godzinke ale nie zasnelam teraz grzeje sobie parowke i bede jadla ;-)
BLOND 3 mam kciuki za egzamin i oczywiscie czekamy tu na Ciebie

POWODZENIA
wanilia79
Entuzjast(k)a
Witam i ja z rana,
pogoda się nam robi ładna, a wczoraj tak lało, oby upału nie było, bo słonko nie przeszkadza. :-)
Mam dziś plan popracować troszkę. Meblościankę muszę uporządkować, bo jak nowe meble przywiozą to nie dam rady o raz wszystkiego poprzenosić, no i jakieś pranko, prasowanko.
Ale na razie lenia mam i muszę troszkę poleżeć ;-)
Więc zaliczę lekturkę na BB i biorę się do dzieła!
Papatki
pogoda się nam robi ładna, a wczoraj tak lało, oby upału nie było, bo słonko nie przeszkadza. :-)
Mam dziś plan popracować troszkę. Meblościankę muszę uporządkować, bo jak nowe meble przywiozą to nie dam rady o raz wszystkiego poprzenosić, no i jakieś pranko, prasowanko.
Ale na razie lenia mam i muszę troszkę poleżeć ;-)

Papatki
J
justyneczka
Gość
czesc dziewczyny w kolejny dzień
u mnie noc po starmu, wstawanie milion razy, nic nowego. Budzizły mnie jakieś skurcze ale nad ranem sie rozeszło. Dziś Rob jest 200km ode mnie w trasie wiec lepiej żeby teraz nic sie nie działo...
Moja księżniczka sie budzi, ide ją wycałować. Miłego dnia kobietki.
u mnie noc po starmu, wstawanie milion razy, nic nowego. Budzizły mnie jakieś skurcze ale nad ranem sie rozeszło. Dziś Rob jest 200km ode mnie w trasie wiec lepiej żeby teraz nic sie nie działo...
Moja księżniczka sie budzi, ide ją wycałować. Miłego dnia kobietki.
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny pisze szybciutko bo 1 reka trzymam wyswietlacz a 2 pisze.Lece zaraz na uczelnie załatwic papiery.Trzymajciie sie.Dziekuje za nr.Czarna ja sie zgłaszam o ten dostep do zamknietego.Buski
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam i ja z rana,
Ale na razie lenia mam i muszę troszkę poleżeć ;-)Więc zaliczę lekturkę na BB i biorę się do dzieła!
Papatki
WANILIA ja mam nadzieje ze ty nie bedziesz sama tego przenosic ??????

Milej pracy ale uwazaj na siebie

Ja zjadlam sniadanie ale dzis bylo normalne sniadanie czyli parowka ,pol bulki,3 tosty winogrona i batonika;-)
Teraz was czytam i patrze na dzien dobry tvn
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
WESOLUTMA zycze abys wszystko fajnie zalatwila na uczelni :-)
CIRIL dobrze ze jest ok u Ciebie :-)
JUSTYNKA milego calowania :-)
CIRIL dobrze ze jest ok u Ciebie :-)
JUSTYNKA milego calowania :-)
Podziel się: