dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MOLI dziekujemy za komplementy :-) Tak obcielam sie kolka dni temu :-)
A twoj M jest dobry USMIALAM SIE :-)
A twoj M jest dobry USMIALAM SIE :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaka jeżeli sprawdzałaś i Hania miałą ciepłe rączki to jest ok . Widocznie z niej gorąca babeczka i nie potrzebuje takiego opatulania jak ten chłopiec. Dla mnie osobiście to przeginka taki ubiór. Może chory był ten chłopiec i mama od lekarza z nim wracała. Poza tym wczoraj było naprawde ciepło. Nie ma co dzieciaki przegrzewać.moja wersja spacerowa;-) Hania - wiosenna;-)
Taka średnia ta czapeczka...bo na uszach ma złożony materiał.
Tak sie wałsnie zastanawiałam czy nie wyrodna matka ze mnie...wczoraj na spacerze obok mnie jechał chłopiec w spacerówce - widac, ze starszy. Miał grubą zimową czape, zimowy kombinezon i zimowe rękawiczki...na nogach koc i śpiwór...A Hanka tak sobie pomykała jak na fotce. Sprawdzałam czy jej ciepło i było ok cąły spacer. U nas wczoraj było 13 stopni i piękne słopnko.
Maks wyglada jak MaksikowaNormalnie jak dziewuszka
Wesolutka ja mam na codzien taka dwójeczke do obrobienia: rofl2:
Chodzi mi o to jak ubieracie pod kurteczkami :-)
OLIWI SIE WLASNIE WYRZNAL PIERWSZY ZABEK
JEJKU JAKA MAM RADOCHEJESTEM TAKA SZCZESLIWA
Lece ja kapc i spac Bo maruzi bo jest zmeczona Seriale jakies zalicze i moze do was jeszcze zajze a jak nie to rano
No tak a ja znowu padam. Od rana u as nie było prądu a potem spacer , zakupy, wizyta u dziadków i z powrotem do domu. Kacperkowi znowu ząbki dokuczają i daje mi nieźle popalić. Coś mi się widzi że ta noc będzie ciężka. Przepraszam was ale nie mam nawet siły odpisać. Idę spać. Może jutro uda się wejść jakoś tak normalnie. Choć jestem umówiona z koleżanką do babykina a potem do ortopedy ze sobą. Mój kręgosłup się odzywa a mam dyskopatie......
Miłej nocki dziewczyny
Helllow laski.
Ja dzis za porzadki się wziełam. Pół dnia spacerowałam a drugi pół ze szmata;-) Kuchnia błysk;-) Na jutro ostała sie kuchenka i lodówka hehehe bo juz dziś siły nie mam.
Idu troche poczytac;-)
Dużo było o świecie wg faceta, to mam coś na dobry nastrój:
Żona mówi do męża:
- Kup parówki, jak będą jajka to weź 10.
Mąż wchodzi do sklepu i pyta:
- Czy są jajka?
- Tak.
- To poproszę 10 parówek.
Witam padnięta i zniewolona
odwaliłam dzisiaj kawał roboty, pomyłam wszytskie okna, tylko jedna firnaka mi została do powieszenia, ale już padam na pysk.
Lece was poczytac, chyba ze wsześniej odpadnę ;-)
Pewno ząbki.Ano samo body ubieram. Kurteczka jest fajna bo ma cieplutki polarek od spodu a z wierzchu wiatrówka;-) Raczki ma cieplutkie jak pączusie na spacerku;-)
Hanka dzis marudzi i płakała w nocy i nad ranem. Zasadziłam jej czopa i czekam na efekty.