reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

CZARNA A ILU WAS TAM JEDZIE ?MOZE I JA DOLACZE ? BARDZO KUSZACA OFERTA :-)
DZIELICIE TE 120 ZL NA WSZYSTKICH NA DOBE ROZUMIEM?
JEJKU POJECHALABYM SOBIE JUZ DAWNO NIGDZIE NIE BYLAM I BYLOBY MILO SIE SPOTKAC I URLOP MOZE BY SIE ZNALAZL BO SZEF CHCE MI WLASNIE DAC W CZERWCU URLOP :-)
JAK COS MOZNA SIE DOLACZYC? DO KIEDY TRZEBA WAM DAC ODPOWIEDZ?

WITAJCIE dziewczyny Nocka ok Oli usnela o 22 Ostatnio jakos pozniej zasypia Ale moz i dobrze Obudzila sie kolo 2 a pozniej o 7 wiec nawet sobie pospalam z tym ze ja jakos nie umialam spac w nocy Chyba przezywam PRACE

Dzis po 9 chce jechac sama z Oli autobusem do cieszyna po moj pit Musze do zusu zajechac bo wysylaja mi go juz 2 miesiace i wyslac nie moga a ja do konca kwietnia juz tylko troche zostalo Przy okazji spotkam sie z DZIEWCZYNA BRATA G i ich dzieciaczkiem :-)
Ciekawe czy dam sobie rade z Oli rzeczami Bo na taki wyjazd musze wziasc kilka dla niej rzeczy i wozkiem ;-)

reklama
no my dzis własnie wybralismy osrodek na weekend czerwcowy i jedziemy cała ekipa:-p:-p:-p nad morze, zlitowałam sie nad Kaka i ja tez zabierzemy:-D:-D:-D:-D (żart odnosnie litowania sie):rofl2: ciekawie sie zapowiada. A ja dalej pije winko:rofl2::-p

Po prostu zalatwiłas Samiemu laske na weekend;-)

jakbym siebie czytała:-D:-D

to bedziemy dwie na bb z dzieciami w domku:-p:rofl2:

U mnie dzis była Kaka z rodzinkom:rofl2: przyniosła winko które właśnie dopijam:-p:-p:-p do wieczora pewnie wypije a co tam:rofl2: a po za tym dzień jak co dzień;-)

Tylko sie nie ululaj;-)

No a ja właśnie wróciłam od rodziców. Zjedliśmy z M zupkę i położyłam spać młodego. Właściwie to powinnam zobaczyć czy już zasnął czy dalej buszuje. Śpi w naszym łóżku z nami bo w kołysce już za bardzo kombinuje a jakoś nie możemy się zebrać żeby przywieść łóżeczko turystyczne od rodziców. Musimy kupić normalne ale czekamy aż kasa przyjdzie z podatków. Jestem padnięta. Miałam jechać do stajni żeby ruszyć mojego wariata ale już nawet nie mam siły. Młody dał mi w kość. Zastanawiam się czy tak już mu się z tym spaniem zmienia ze względu na to że mniej potrzebuje czy że lepiej śpi w nocy. Zobaczymy jaka ta nocka będzie.

Mam nadzieje, że niedlugo da wypoczać mamie i zrobi sie z niego Aniołek.

Daguś ja myślę, że przez to iż w nocy dłużej śpi to w dzień buszuję.
Teraz już dzieciaczki mniej przesypiać będą w ciągu dnia.

Wcale się nie dziwię, że jesteś padnięta.
A ja marzę o jeździe na rowerze - no i chyba jeszcze w tym roku z młodym się nie wypuścimy na taką przejażdżkę ale za rok w wakację to śmiało.
Oj doczekać się nie mogę - rowerki na dach i jazda gdzieś w nasze ulubione miejsca.

U mnie z 4 drzemek w ciagu dnia zrobiły się nagle 2:szok:
Rowerkiem tez bym pojeździła;-)

Kate wzajmnie.

Ja doczekać się lata nie mogę - wtedy do rodziców na wieś pojadę na parę dni z Sebciem - ach inne powietrze.
Może w maju na weekend pojadę jakiś - niech będzie ciepło i słowiki zaczną śpiewać wieczorami, to mały zaśnie a ja posiedzę sobie na tarasie i posłucham ulubionych treli.
Ale fajnie...ja też lubie takie sielskie klimaciki.
Ale jestem padnięta. Moj mały chyba dziś jakąś "kreske" wciągną jak mama nie widziała :eek:bo poprostu dał mi dzis tak poalić że ledwo dycham. Nie pozwolił odejść od siebie na krok bo był ryk. Dobrze że A wrócił wcześniej to się z małym pobawił to miałam chwile żeby zjeść. Wogóle dzis nie chciał spać w ciągu dnia ale za to po kąpieli już padł przy butli co mu sie bardzo żadko zdarza. A ja wreszcie odpoczne chwilke i poczytam was chwilke:happy:

U nas ostatnio tez darcie twarzyczki. Tylko na spacerach cisza.
witam ja samolubnie, dzisaj spacer ta dziewczyna na jazde, przy okazji i ja wsiadłam, stajnia, ogródek, pranie prasowanie sprzatanie. Jutro pogrzeb, ciotka zmarła w święta- ojca brata zona. A ja musze jeszcze w tym tygodniu skoczyc do jobu i zawieśc podanie o wychowawczy, dołączam do mamuś siedzą cych w domku do listopada 2010

Przykro z powodu cioci.
Fajnie, ze Kamilek tak długo z Toba będzie.

Dorotka i ja zaczynam od poniedziałku prace:baffled: Ciesze sie i nie ciesze ehhh Nocka ok ale krolewna coraz bardziej wymagajca.własnie siedzi na kolanach.

kurcze,teraz zobaczymy czy się zdjatka załączyły:tak:

Załączniki

• ściagam rajtuzy 14.04.2009 (1).jpg
    ściagam rajtuzy 14.04.2009 (1).jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 34
  • ściagam rajtuzy 14.04.2009 (2).jpg
    ściagam rajtuzy 14.04.2009 (2).jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 40
  • ściagam rajtuzy 14.04.2009 (3).jpg
    ściagam rajtuzy 14.04.2009 (3).jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 36
  • ściągam rajtuzy 11.04.2009 (1).jpg
    ściągam rajtuzy 11.04.2009 (1).jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 39
yes yes yes,udało się głąbowi komputerowemu ghihih No a tak Miki szaleje z gaciami,może uda mi się ukradkiem go nakręcić...
A tak wogóle to witam!Ale puściótko,ojej....
Nocka oki,Miki obudził się przed 3 i spał do 7.30:szok:Wczoraj przed kąpielą zobaczyłam dziurę w dziasełku na drugiej dwójce u góry,więc mu tyż chce wyjść:szok: Szybko mu te zuby idą,jestem w :szok:Ciągle paluchy pcha do buzi,piąstki i języczkiem wypycha...Zaraz się zbieram na spacerek pierwszy,bo na 14.30 mam do lek po zwolnionko i nie bedę sciemniac tylko powiem o co chodzi,mam nadzieję że jakaś normalna baba mnie przyjmie,mojje lek nie ma...Oki,miłego dzionka,spacerków,zakupków,wypraw [DOROTKO:-)]

CZARNA b. fajne te apartamenty - może mojemu M. pokażę
MOLI Miki rewelacja, nieźle to robi, striptizer jak nic!

Oj, Dopiero do śniadania usiadłam, Marika tak marudziła i nie dała się odłożyć, a ja głupia matka nie wpadłam od razu, że śpiąca i ją zabawiam, dziąsła żelem traktuje...

Pogoda super się zapowiada. Czekam na mamę, ma wziąć marikę na spacer, bo ja na 15.00 na rozmowę do kolejnej agencji reklamowej :) Kciukasy zaciśnięte???? Ciekawe, jak w tej co byłam... Koleżanka napisała mi sms'a, że podpytała i zrobiłam bardzo dobre wrażenie na jej szefie, b. mi miło, ale czy to wystarczy... i czy się zgodzą na war. finansowe... zależy mi, bo miałabym więcej na rękę o 600zł, a to akurat na ratę za mieszkanie. No zobaczymy...

Miłego dnia, pewnie wszystkie niepracujące na spacerkach przez większość dnia będziecie :)

witam ja samolubnie, dzisaj spacer ta dziewczyna na jazde, przy okazji i ja wsiadłam, stajnia, ogródek, pranie prasowanie sprzatanie. Jutro pogrzeb, ciotka zmarła w święta- ojca brata zona. A ja musze jeszcze w tym tygodniu skoczyc do jobu i zawieśc podanie o wychowawczy, dołączam do mamuś siedzą cych w domku do listopada 2010

Będziemy sobie na forum imprezy urządzać podczas popołudniowej drzemki.

yes yes yes,udało się głąbowi komputerowemu ghihih No a tak Miki szaleje z gaciami,może uda mi się ukradkiem go nakręcić...
A tak wogóle to witam!Ale puściótko,ojej....]

Gratulacje dla Mikiego i dla GŁĄB;-)A

Oj, Dopiero do śniadania usiadłam, Marika tak marudziła i nie dała się odłożyć, a ja głupia matka nie wpadłam od razu, że śpiąca i ją zabawiam, dziąsła żelem traktuje...

JA też tak czasem, a potem się w łepetynę stukam!
KCIUKI ZACIŚNIĘTE!
powodzenia.

U nas nocka ok, ale zachciało się pannie jeść o 3 :szok:
Jeszcze jakieś resztki ma tego kataru - to już ponad 3 tygodnie.
Podejdę chyba jutro na kontrolę - niech ją osłucha, albo coś przepisze jeszcze opócz wapna:baffled:

Miłego dnia Wszystkim.
Muszę się w końcu za magisterkę wziąć!
I wózka szukam, bo stypendium będzie:-)

reklama
Do góry