• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Mój Boże!!! Tydzień z kawałkiem mnie nie było i to już nie "moje" forum :baffled: Jakoś dziwnie mi się tu poruszać, ale chyba dam radę.
Dzisiaj mam nockę więc postaram się nadrobić zaległości czytelnicze, a czasu trochę brakowało, bo u nas przeziębień ciąg dalszy. W zeszły weekend Martyna z soboty na niedzielę stan podgorączkowy, dwa dni do przedszkola nie poszła, w czwartek zaczęła kaszleć. Bartek we wtorek na kontroli po zapaleniu oskrzeli wszystko elegancko, a wieczorem 38 :baffled: Prawdopodobnie zęby, ale pierwszy raz tak ma, więc znowu inhalacje na wszelki wypadek. A od czwartku M i ja - katar kaszel i ogólne znudzenie i bark weny.
Poza tym chyba wyskoczę przez okno, bo moja kotka pomimo tabletek miauczy jak opętana i chyba jak jej minie marcowanie, to pójdzie do sterylizacji, bo w głowę można dostać :no:
Miłego weekendu!!!
Kasiu oby te chorubstwa was opusciły!!!!!!!!!! zdrówka dla was:tak::tak:
Witam!
My sie dzis z M. przejechalismy z małą do szpitala rano b obudziła sie z czerwonymi oczkami , całymi załzawionymi. Diagnoza: zapalenie spojówek! Zjadła tyle co ptaszek, zresztą wczoraj tez maó co zjadła, na sczescie pije mleczko. No i teraz po poludniu mamy isc do apteki odebrac la niej specjalnie zamówione krople do oczu. Trudno je było dostac odrazu, bo to ponoc jakas nowosc-antybotyk. Czy ktoras w was miala do czynienia u malucha z zapalenem spojówek? Mam nadzieje ze szbko przejdze Natalii, te krople ma dostawac przez 3 dni, wiec moze tyle trzeba..
kurde a co ją przewiało???? pewnie męczy się malutka
Witajcie - u nas chorobowo.
Sebcio dzisiejszej nocy przechodził chyba kulminację swojego przeziębienia - płakał, sapał, kaszlał - mimo lekarstw ciężko było jemu zasnąć.
Do tego je bardzo malutko a kaszelek spowodował u niego wymioty.

A dzisiaj moje szczęście zaskoczyło mnie :szok:
Byłam w pokoju dużym a Seba w swoim się bawił.
Słyszałam jak stukał młoteczkiem w jedną z zabawek i nagle cisza .... zachodzę a ten cwaniaczek stoi na oknie.
Odwrócił się do mnie i uśmiecha przez firankę :szok::szok::szok: podeszłam i zdjęłam go.
A wszedł sobie po skrzyni z zabawkami i po kaloryferze - nie wiem jak on to zrobił.
Ale teraz to już mam go na oku cały czas ... muszę teściowej powiedzieć o tym fakcie, bo w piątek czaił się do wchodzenia a tu proszę dwa dni i cyk - udało się.

Pogoda u nas ok - słoneczko świeci i ciut lepiej się przez to człowiek czuje.
Ale spacerku nie będzie.
Może to i dobrze ... chociaż przewietrzyłam mieszkanko ciut i świeższe powietrze zagościło w domku.

.
zdróweczka i radzę jak najprędzej pozbyc się klamek w oknach;-);-);-)
Wszystkiego najlepszego mamuski!!!!!!!!
ja dzisiaj caly dzien w pracy, samochod mi sie kolejny raz zepsul.niedobrze mi, dostalam @ a mam plastra przyklejonego, zrobilam test ale negatywny wyszedl.nie wiem o co kaman.
może przesilenie???????????
Wiecie co??? godziny tu źle chodzą ... niedopracowane w nowej wersji.
a moze masz źle w ustawieniach?????? zaraz to sprawdze:tak::tak::tak: jak u mnie chodzi;-)
Wszystkiego najlepszego kobietki i te małe i te duże :)

U nas zapalenie uszu i siedzimy wdomu. Ostatnio mam problem żeby coś napisać bo albo strona w ogóle się nie otwiera albo bez przerwy mnie wywala....:(

lecę sprzątać po maluchu bo ostatnio jak on się bawi to jakby trąba powietrzna przeszła przez mieszkanie.
ehhhh kolejne choroby ehhhhh zdróweczka
M. na Maksa wspolczuje :(
Marma zdrowka!!!!
Wesolutka ja plastry od 4 lat biore.ale niedawno bralam antybiotyk przy ktorym antykoncepcja hormonalna ponoc nie dziala.wiuec mialam stracha ale test zrobilam i niby ok.chociaz mlody tez byl w 4 tyg ze negatywny:/
u lalalalalla

Witam!!!!!!
Minisia spóźnione ale szczere dla córuni
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin​

U mnie stara bieda więc co będę was zanudzać:cool2:
a to tak w dniu naszego swieta
Przyjm życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,
bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki!​

reklama
dziewczynki wszystkiego naj dla Was :-)

głowa mnie dziś pobolewa, wieczór i kawał nocy przy winku, było bardzo ok :cool2::tak:
Seba ma rekolekcje, przyniósł indeks, teraz trzeba będzie pilnować pieczątek i podpisów bo za rok bierzmowanie

Załączniki

• Dzien_Kobiet..jpg
    Dzien_Kobiet..jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 42
witam wszystkie babencje.
Minisia wszysrtkeigo najlepszego dla Wiki( przepraszam ze spóźnione)
Magdziunia jak młody mi odwalił taki numer to też mało zawału nie dostałam, teraz spokój bbo dół w remontach a na górze parapetów brak:-)
Zdrówka dla chorowitków

u nas tak
Piatek minął na gorączce i sprzataniu
Sobota na marudzeniu i strasznych kłopatach z zasypianiem, w dzień godzine się krecił nim usnął, a wieczorem nie mógł sobie znaleźć miejsca do 1.30- alo wina szczepienia- albo dolnych trójek- które postanowił sobie pomeczyć mlodego- o ślini się, gryzie wszystko itp. Byłi kupcy Lonia się spodoała, terza musi tylko tuv przejśc - a ja głupia mam nadzieje ze nie pójdzie- szkoda mi stasznie jej. No i oczywiscie sprzątanie
Niedziela tradycyjnie sprzatanie( mam już dość tego pyłu wszędzie) obiad u teściów i wieczorem wpadła kuzynka. Ogladałam serial Blondynka ale jakiś słaby ten początek. No i tyle i aż tyle

Asia - u mnie też Szymek w 5 tyg był negatywny na teście...

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BABECZKI!! My już w pracy szampana obaliliśmy, co niektórzy ciastka zjedli (ja nie, bo w poście nie jem słodyczy) i pracujemy dalej ....

ppatqa ja Blondynki nie oglądałam, ale na tvn obejrzałam pierwszy odcinek Usta usta z Wilczakiem i mi się spodobał bardzo :tak: Klub szalonych dziewic też luknęłam, ale już mi tak nie przypasił, może dlatego że za Dereszowską nie przepadam ;-)

dziekuje laseczki kochane za wszystkie zyczenie dla Wiktorki :)

my z mezem wlasnie usiedlismy do kawki bo od 10 skrecalismy lozko dla Mateusza :szok: teraz rece strasznie mnie bola od srubokreta bo wspolnie z mezem wkrecalismy wkrety ;-)

Co do testowania u mnie Weronika 3tyg byla negatywna

Wszystkim Mamusiom najlepsze zyczenia!!!!!!!!!!

No i jestesmy, troszke jeszcze odczuwamy zmiane czasu, ale jestesmy happy, ze juz po wszystkim. Jeszcze musze rozpakowac do konca walizki. Nie mam jakos glowy do szukania pracy, bo tutaj wiosna na calego i tak sie zyc chce, jak nigdzie indziej, bylismy w parku, na zakupach. Dzieciaki szczesliwe!!!!!!!!!!!! Buziam Was mocno!!!!!!!!!!!!

Gosiu super
Znalazłam kolejną trójkę- ale nie wiem czy się przebiła czy jest przed bo tyle co wyczułam ją, bo zajrzec nie pozwala. Młody śpi, zasypianie wróciło do normy.

reklama
Asia - u mnie też Szymek w 5 tyg był negatywny na teście...

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BABECZKI!! My już w pracy szampana obaliliśmy, co niektórzy ciastka zjedli (ja nie, bo w poście nie jem słodyczy) i pracujemy dalej ....
normalnie tylko 997 wykręcić i kazać dmuchać:-p:-p zeby tak w w miejscu pracy pić:sorry2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Wszystkim Mamusiom najlepsze zyczenia!!!!!!!!!!

No i jestesmy, troszke jeszcze odczuwamy zmiane czasu, ale jestesmy happy, ze juz po wszystkim. Jeszcze musze rozpakowac do konca walizki. Nie mam jakos glowy do szukania pracy, bo tutaj wiosna na calego i tak sie zyc chce, jak nigdzie indziej, bylismy w parku, na zakupach. Dzieciaki szczesliwe!!!!!!!!!!!! Buziam Was mocno!!!!!!!!!!!!
co tam za oceanem słychać?????????
Gosiu super
Znalazłam kolejną trójkę- ale nie wiem czy się przebiła czy jest przed bo tyle co wyczułam ją, bo zajrzec nie pozwala. Młody śpi, zasypianie wróciło do normy.

Gratki kolejnego zębolka

A gdzie Malena bo chyba od czasu mycia okien się nie odezwała?????

Witam
Wczorajszy wieczór mega udany:))) ale rankiem było nie miło jak trzeba było wstać do robaczków:-D:-D:-D Ale lekcje już odrobione, mały śpiocha więc kawka i LB;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry