Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W 4tc+4? Ma prawo nie być widoczny...Witam, pytanie dotyczy pęcherzyka ciążowego. A mianowicie widać pęcherzyk ale nie widać w nim zarodka i troszkę mnie to martwiCzy możliwe, że jeszcze go nie widać czy może pęcherzyk jest pusty?
Tak. W takim razie jeszcze ma czasMoże jeszcze nie być widoczny, ma czas do rozmiaru 25mm, a chyba Twój ma 14 mm?
Myślę, że idzie się wtedy gdy kobieta uważa, że potrzebuje iśćDla tego nie idzie się tak wcześnie do ginekologa
no i takie potem skutki, zamartwianie się i niepotrzebny stresMyślę, że idzie się wtedy gdy kobieta uważa, że potrzebuje iść![]()
no i takie potem skutki, zamartwianie się i niepotrzebny stres
no ale to lekarz chyba widzi i prowadzi wywiad Z pacjentka a nie, że wychodzi zestresowana czy to pusty pęcherzyk. Też trafiłam z plamieniami w 5tc i nie wyszłam dopóki nie dowiedziałam się wszystkiegoA może musiała iść, bo odstawiała jakieś leki, albo cokolwiek innego?
Ja musiałam iść wcześniej i też nie widziałam, zobaczyłam dopiero 6+3. Warto czekać, bo 6+0 lekarz już mnie skierował do szpitala na usunięcie ciąży.
Wierzę, że z Twoim lekarzem Alka spokojnie to ocenicie za jakiś czas
Ja, szczerze mówiąc, wyszłam bardziej zestresowana niż weszłam... Miałam krwawienie, wizyta była w okolicach 4+5. Lekarka na każdym kroku podkreślała, widząc pęcherzyk ciążowy, że ona "nic tam nie widzi w środku". Ale nie powiedziała, że na tym etapie to normalne. Nawet nie dała mi wydruków z USG z widocznym pęcherzykiem, by nie robić mi zbędnych nadziei. I kazała zbadać betę, która do tej pory przyrastała super. Powodem mojej wizyty było krwawienie - przyczyny nie znaleziono, ale wyszłam z bagażem dodatkowych lęków, niestety... Do tego kazała mi przyjść za 5 dni. Nie poszłam, bo uznałam, że to bez sensu - może nadal nie być konkretów, a ja się dodatkowo zestresuję. Poszłam w inne miejsce w 6+3, był zarodek z sercem i wszystko potoczyło się normalnie...no ale to lekarz chyba widzi i prowadzi wywiad Z pacjentka a nie, że wychodzi zestresowana czy to pusty pęcherzyk. Też trafiłam z plamieniami w 5tc i nie wyszłam dopóki nie dowiedziałam się wszystkiego