Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marta, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. A jak drewno się trzyma? I jak cenowo jak wyszło. Ja znalazłam coś takie w tej firmie Funky Combo czy wasz zestaw mnie więcej tak wygląda. Boże drogi tyle tego wszystkiego jest na rynku, sama już nie wiem byłam także w Leroy ale mieli jakieś dziwne te place. Ceny bardzo różne domyślam się że drewno jest tu kluczowe.Myśmy zamówili z allegro 2.5roku temu i fajny jest ten plac zabaw z domkiem zjeżdżalnia i 2chustawki ale też napewno będą w tych większych sklepach Castorama media expert
Witam po świętach. No jedno i drugieAle w sensie chcesz wstawić do ogrodu czy dowiedzieć się, gdzie w Poznaniu są fajne place zabaw ogólnodostępne??
No podobny tylko domek trochę większy chyba 2tys płaciliśmy więc no drogo jestMarta, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. A jak drewno się trzyma? I jak cenowo jak wyszło. Ja znalazłam coś takie w tej firmie Funky Combo czy wasz zestaw mnie więcej tak wygląda. Boże drogi tyle tego wszystkiego jest na rynku, sama już nie wiem byłam także w Leroy ale mieli jakieś dziwne te place. Ceny bardzo różne domyślam się że drewno jest tu kluczowe.
Serdecznie Cię pozdrawiam daj znać co sądzisz?