Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No niby tak szkoda ,że mi tamten typ nie dał zdjęcia bo tak to muszę do połówkowego czekać mam za parę dni,stresuje się trochę. Pani na pierwszych prenatalnych mówiła że tak dziewczynka na 80%. Mam nadzieję, że mi to potwierdzi za parę dni.12tc to za wczesnie na określanie płci.
Ale na tym zdjęciu nic bys nie znalazła. Po prostu za wcześnie.No niby tak szkoda ,że mi tamten typ nie dał zdjęcia bo tak to muszę do połówkowego czekać mam za parę dni,stresuje się trochę. Pani na pierwszych prenatalnych mówiła że tak dziewczynka na 80%. Mam nadzieję, że mi to potwierdzi za parę dni.
No może strzelała,ciężko stwierdzić tak naprawdę,dostałam od niej jeszcze takie zdjęcie.Ale na tym zdjęciu nic bys nie znalazła. Po prostu za wcześnie.
Pani z pierwszych prenatalnych też troche strzałem. Ja bym nie patrzyla ani na to ani na to. Poczekaj, zaraz masz połówkowe.
W 12tc nie określa się płci patrząc od dołuNo może strzelała,ciężko stwierdzić tak naprawdę,dostałam od niej jeszcze takie zdjęcie.