Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja lekarka twierdzi, że jak jest siusiak to nie zniknie. Ale czytałam jakiś czas temu historię kobiety, która urodziła córeczkę. Też do ostatniej prostej miał być chłopiec. Dziewczynka miała po prostu bardzo dużą łechtaczkę, wystającą poza wargi sromowe. Więc chyba jednak nie do końca jest tak, że siusiak daje sto procent gwarancjiTak, pokazywała mi lekarka siusiaka i tłumaczyła gdzie widzi siusiaka, a gdzie jąderka. Na badaniu w 20, 24 i 32 tyg powiedziała, że będzie chłopiec. W 38 tyg trafiłam na patologię ciąży z problemem i tam inna lekarka powiedziała mi, że będzie dziewczynka, pokazała na ekranie i wydrukowała zdjęcie. Urodziłam dziewczynkę. Po połogu poszłam do lekarki, która mnie prowadziła i zobaczyła, że się pomyliła. Zapytałam jej z ciekawości bez pretensji (pokazując zdjęcie pituliny), jak to możliwe, a ona na to, że widziała jakoś inaczej i, że na tym zdjęciu które mam to faktycznie jest dziewczyna. Moim zdaniem do błędu przyczyniły się dwa czynniki- słaba jakość sprzętu i niewprawne oko lekarza badającego. Było to prawie 14 lat temu.
a który tutaj tydz ciazy?
na tym akurat 20+4, w 16+4 było to samoa który tutaj tydz ciazy?
jeśli dobrze widzę to pupkę wypina tutaj, rozśmieszyło mnie tofajny bobas rośnie
![]()
na tym akurat 20+4, w 16+4 było to samodzisiaj lecę na 15 na kolejne USG i mam nadzieję, że nic mu nie odpadło
![]()
Powodzenia, a swoja droga jak wyglada ważenie dziecka w ciazy?
Pytalam gina o wielkosc dziecka na sobotnim usg, a on ze od teraz to juz będzie sie waga nie liczyć, póki co zmierzył glow tylko i była ok. Zastanawiam sie jak sie dokonuje pomiaru wagi maluszka w brzuchu? wybacz infantylne pytanie.