reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy:)))

a ja właśnie wcięłam ćwiartkę ananasa z łychą lodów, to z tej radości, ze w spodnie weszłam ;P

kiedyś stosowałam jakies smarowidło z Vichy i byłam zadowolona, może MYSZ spróbuj...?

reklama
witajcie.
A ja mam doła..... mąż mi na kazdym kroku wypomina ze jestem gruba nie jest to mile. Przy kazdej klotni ma jakies glupie teksty typu " tluszcz ci juz mozg zniszczyl "... na serio mam ochote przestac karmic i sie odchudzac. Ja sama sie zle czuje w moim ciele a on zamiast mnie pocieszyc to jeszcze mnie krzywdzi. Cale dziecinstwo slyszalam od rodzicow i siostr ( mimo iz nie bylam gruba , poprostu nie bylam chuda jak oni ) ze jestem gruba i wwyzwiska typu "gruba świnio" to jeszcze teraz moj wlasny maz. Fakt ze kiedys bylam szczupla i piekna ale coż....nie jest to mile naprawde i niewiem co robic.... czy sie odchudzac i dokarmiac bo wtedy moje mleko bedzie puste czy niewiem co :(

czy tylko ja jestem taka scisla?
rodzilam SN, bylam nacieta. i pierwsze kilka ruchow we mnie odczuwam niefajnie.
Czy to zeszycie zrobilo ze mnie dziewice? :-D

My juz po 13 dniach od cc baraszkowalismy....cóz bylo booosko:D

Tak szybko:szok: Mnie jeszcze rana dosc mocno boli, na dodatek jestem zmeczona przy synku, ktory wisi mi przez wiekszosc dnia na cycu, no i caly czas ida ze mnie odchody poporodowe:crazy: Chyba jeszcze poczekam, chociaz nie powiem bardzo mnie ciagnie do meza, a jego do mnie...mimo, ze wygladam jak 7 nieszczesc :rofl2:

ja tam odchodów mialam troszkę ...prawie nic.Rana mnie juz nie bolala...a zmeczenie w sumie nie ma u mnie tak zle.Chociaz maly to straszny glodomor

jeżeli chodzi o seksik, to ja nie wiem kiedy się odważę to po pierwsze, a po drugie jak zobaczyłam w lusterku jak ja tam wyglądam, to normalnie masakra... mam wielką dziurę :szok::szok:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sił też na nic nie mam.. tym bardziej, że Olek od paru dni daje nieźle czadu, momentami padam na pysk i jestem psychicznie wykończona.

reklama
Do góry