reklama

Progesteron i bhcg

Niuszka2024

Zaciekawiona BB
Hej,
Mam zapytanie. Mianowicie, owulację miałam 16-17 grudnia, potwierdzona monitoringiem. Dziś wychodzi 26 dzień cyklu. Progesteron wynosi 29,1ng/l, a bhcg 1,14.
Czy jest jeszcze nadzieja, że ten cykl nie będzie stracony? Jak myślicie.

reklama
Trochę się denerwuje... Lekarz powiedział mi, że mam zbadać za 2-3 dni. Wcześniej zawsze miałam że znakiem mniejszości, tym razem jest inaczej, jednak wciąż nie wskazuje na ciążę. Czy któraś z Was tak miała i skończyło się to szczęśliwie?

Tu byl przypadek że tak niska beta i rosła.
Dziecko na świecie już jest .
Progesteron wysoki .
Beta moze dopiero startować

Ale podniosłaś mnie na duchu... Czyli nadzieja nie umarła 🥰🥰🥰

Tak. Miałam bete 1.4, przyrost po dwóch dniach na 30
Progesteron akurat miałam śmieszny bo 8ng (dobił wyżej wraz z betą).

Syn właśnie skończył rok 🙂 także zdarza się tak szybko wyłapać ciążę

Ale znam też podobny przypadek gdzie po dwóch dniach beta już była mniej jiz 1.2 więc nie wiadomo. Jest 50% szans

Ja myślę, że jest szansa. Nie wiadomo kiedy byłaby implantacja. Ja z kolei miałam w 7-8 dniu po.owulacji (też miałam monitoring) próg 6 coś i urósł w parę dni do 12 :) beta u mnie wynosiła 11 dpo równo 12 ;) trzymam kciuki.

Tak. Miałam bete 1.4, przyrost po dwóch dniach na 30
Progesteron akurat miałam śmieszny bo 8ng (dobił wyżej wraz z betą).

Syn właśnie skończył rok 🙂 także zdarza się tak szybko wyłapać ciążę

Ale znam też podobny przypadek gdzie po dwóch dniach beta już była mniej jiz 1.2 więc nie wiadomo. Jest 50% szans
Tak, pamiętam Twoja historie ;) moja już 4 tygodnie skończyła 🤭

reklama
Kurcze, od razu humor mam lepszy 🤣ogólnie od 3 dni nie czuje się najlepiej, przynajmniej raz dziennie wymiotuje, ale podejrzewam, że to od wysokiego progesteronu. Zatem czekam i dam Wam znać, we wtorek pójdę na badanie bhcg, nóż widelec się uda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry