Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co powiedział lekarz?Zobacz załącznik 1734715Zobacz załącznik 1734716
Czy mogę Was prosić o pomoc w interpretacji wyników? Czy warto zrobić NIFTY?
Nie odniósł się do wysokiego wyniku b-hCG, sama znalazłam informacje, że to przez to ryzyko jest zwiększone (prawdopodobnie). Lekarz powiedział jedynie, że to badanie statystyczne i można wykonać NIFTY, ale to nasza decyzja.A co powiedział lekarz?
Bo tego się nie analizuje tak, w sensie nie analizujesz poszczególnych jednostek. Lekarz ma do tego program i analizuje to programem. Nikt na forum Ci tego tak nie zrobi.Nie odniósł się do wysokiego wyniku b-hCG, sama znalazłam informacje, że to przez to ryzyko jest zwiększone (prawdopodobnie). Lekarz powiedział jedynie, że to badanie statystyczne i można wykonać NIFTY, ale to nasza decyzja.
A czy wyniki same w sobie powinny być bardzo niepokojące?Bo tego się nie analizuje tak, w sensie nie analizujesz poszczególnych jednostek. Lekarz ma do tego program i analizuje to programem. Nikt na forum Ci tego tak nie zrobi.
Zostaje Ci to, co powiedział lekarz - jak chcesz to nifty.
Nie, gdyby były niepokojące miałabyś zlecone spotkanie z genetykiem i amniopunkcję.A czy wyniki same w sobie powinny być bardzo niepokojące?
To jeszcze mam pytanie czy ta opcja FELIA TEST 3 powinna być wystarczająca?Nie, gdyby były niepokojące miałabyś zlecone spotkanie z genetykiem i amniopunkcję.
Na rynku jest tak naprawdę pierdyliard testów, do wyboru do koloru i do zasobności portfela.To jeszcze mam pytanie czy ta opcja FELIA TEST 3 powinna być wystarczająca?