• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Roczek

reklama
To prawda, jest multum. Chyba nie znam osoby ktora miala używaną suknie 🤔 dla wiekszosci moich znajomych to niedopuszczalne wrecz :D tylko ja sie rozglądam.
Ja też chciałam używaną, ale w rozsądnej odległości ode mnie nie było takiej, która by mnie interesowała. A później z mamą zaszłam do salonu i jej też się spodobały i powiedziała, że mi kupi. To kupiła 🙂

Ja też chciałam używaną, ale w rozsądnej odległości ode mnie nie było takiej, która by mnie interesowała. A później z mamą zaszłam do salonu i jej też się spodobały i powiedziała, że mi kupi. To kupiła 🙂
Ja bym ubrala 😂tylko, nie miałam czasu na szukanie niestety. Booo mialam 3 msc do ślubu więc musialam działać szybko i zdecydowanie. Więc szybko do salonu, i mi uszyli poprostu. Teraz tak bardzo żałuję bo dla mnie to wywalony pieniądz 😂 no ale cóż było minęło

I tak oto plynnie przeszliśmy z tematu roczku do tematu sukni slubnych 😁

O ile jeszcze 4-5 lat temu widzialam super suknie za 2 tys, tak dzis te co mnie interesują kosztują minimum 5,5 tys. I serio, jestem w stanie dac te pieniądze, tylko co z tą suknią później? Nikt nie odkupi.

I tak oto plynnie przeszliśmy z tematu roczku do tematu sukni slubnych 😁

O ile jeszcze 4-5 lat temu widzialam super suknie za 2 tys, tak dzis te co mnie interesują kosztują minimum 5,5 tys. I serio, jestem w stanie dac te pieniądze, tylko co z tą suknią później? Nikt nie odkupi.
Dla córki będziesz miała! Albo synowej! Tak mi mama mówi, bo to u niej moja wisi 😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry