Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nasz Aleks tez rozrabia i potrafi kopnac czasami ze szok i widac kopiace nozki na brzuchu albo rozpychajace sie raczki sama niewiem co
Dzisiaj dzwonilam do mojego lekarza o te skurcze powiedzial ze to normalne jezeli nie ma ich za duzo i pytal o to USG 3D jak mu powiedzialam ze taki duzy synus tam rosnie to powiedizal ze mam lezec i nie chodzic jak chce do grudnia ciaze donosic a chce bardzo wiec leze sobie z Aleksem a Oskar skonczyl wlasnie "czytac" nam ksiazke
dokladnie siedzial obok mnie z ksiazka i przewracajac kartki cos tam mowil w swoim jezyku
Super że masz go przy sobie i wcale się nie dziwię, że nie masz ochoty zostawiać go pod opieką innych. To są cenne chwile, które szybko mijają. Nawet pierwsze czytanie książki to cudowna rzecz. Buziaczki dla małego
Dzieki izabelka mam taka fajna pania w razie czego jak by byla potrzebna to moge zawsze zadzwonic i mi pomoze i tak zostanie dopoki moge to tak bedzie .pozdrawaimy mamusie i brzusie
Dzioobek to napewno bylo super przezycie jak Wam Oskarek czytal gratuluje madrego synusia.A Ty lez Mamusiu wypoczywaj musisz byc zdrowa zeby sie zajac dwoma cudownymi szkrabami.Pozdrawiam mamusie i ich slicznme brzusie .
A' propo to juz kolejny miesiac wiec musimy sie postarac o nowe zdjecia naszych brzusiow
Bunia pewnei ze fajnie zebym ja jeszcze rozumiala
a teraz do pan nauczycielek bo jest ich tu kilka
nie bola was gradziolka od mowiwenia non stop w pracy?
chyba ze co lekcja to 15-minutowa krtkoweczka dla spokoju
ja jak sie pol dnia nagadzam do Osjkara to potem mnier gardziolko pobolewa