Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W jaki sposób miałby przeszkodzić? [emoji848][emoji848][emoji848]Dziewczyny, jak u Was wygląda seks po owulacji? Ja niestety unikam bo się boję że może to w jakiś sposób przeszkodzić w zagnieżdżeniu zarodka. Fajnie jakby się wypowiedziała dziewczyna której się udało zająć w ciążę bez takich obaw, i która, że tak powiem, sobie nie żałowała [emoji6]
Mam na myśli seks przed terminem miesiączki. Czy sperma nie przeszkodzi w zagnieżdżeniuW jaki sposób miałby przeszkodzić? [emoji848][emoji848][emoji848]
Ale jak miałaby przeszkodzić? Nie przeszkodzi. Poza tym po owulacji to ona nie bardzo ma warunki by daleko zajść [emoji6]Mam na myśli seks przed terminem miesiączki. Czy sperma nie przeszkodzi w zagnieżdżeniu
Starając się w pierwszej ciąży o dziecko zaczęliśmy intensywnie 4 dni przed owulacją i codziennie, co dwa dni (w zależności od ochotyDziewczyny, jak u Was wygląda seks po owulacji? Ja niestety unikam bo się boję że może to w jakiś sposób przeszkodzić w zagnieżdżeniu zarodka. Fajnie jakby się wypowiedziała dziewczyna której się udało zająć w ciążę bez takich obaw, i która, że tak powiem, sobie nie żałowała![]()