reklama

Seks po owulacji przy staraniach

Rabatka

Fanka BB :)
Dziewczyny, jak u Was wygląda seks po owulacji? Ja niestety unikam bo się boję że może to w jakiś sposób przeszkodzić w zagnieżdżeniu zarodka. Fajnie jakby się wypowiedziała dziewczyna której się udało zająć w ciążę bez takich obaw, i która, że tak powiem, sobie nie żałowała 😉

reklama
Dziewczyny, jak u Was wygląda seks po owulacji? Ja niestety unikam bo się boję że może to w jakiś sposób przeszkodzić w zagnieżdżeniu zarodka. Fajnie jakby się wypowiedziała dziewczyna której się udało zająć w ciążę bez takich obaw, i która, że tak powiem, sobie nie żałowała [emoji6]
W jaki sposób miałby przeszkodzić? [emoji848][emoji848][emoji848]

reklama
Dziewczyny, jak u Was wygląda seks po owulacji? Ja niestety unikam bo się boję że może to w jakiś sposób przeszkodzić w zagnieżdżeniu zarodka. Fajnie jakby się wypowiedziała dziewczyna której się udało zająć w ciążę bez takich obaw, i która, że tak powiem, sobie nie żałowała 😉
Starając się w pierwszej ciąży o dziecko zaczęliśmy intensywnie 4 dni przed owulacją i codziennie, co dwa dni (w zależności od ochoty :D) działaliśmy bodajże przez 10 dni :P udało się w pierwszym cyklu starań ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry