Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zdrówka odpoczywaj ile się da to jest tez potrzebneDziewczyny ja nadal chora, nic mi nie pomaga, jutro jeśli dam rade jade do internisty i może jeszcze zrobie StreptoTest żeby sprawdzić czy to angina.. jutro zaczynam 9- ty tydzień. Troche sie obawiam czy poważniejsza infekcja odbije się na zdrowiu Fasolki
![]()
u mnie kuzynka tez miala miec dziewczynkę,a urodzil sie chlopakRóżnie bywa, u mnie w mieście była afera, bo jacyś rodzice podali lekarza do sądu o niewłaściwe podanie płci. Nie znam szczegółów, ale urodziło się dziecko o płci innej niż podana i wyprawka była nie taka. Podobno ten lekarz już nie podaje płci w ogóle![]()

To akurat nie była postawa godna pochwały. To chyba dobrze, ze teraz wszystko jest sprawdzane i można się w razie czego przygotować albo podjąć jakieś działania jeszcze w ciąży.Mnie ogólnie przeraża ilość tych wszystkich badań w ciąży kiedyś była krew mocz i glukoza i tyle dzieci sie rodzilo bez żadnych problemów. Usg tez rzadko robili bo wtedy za często szkodzilo. Nikt aie wtedy za bardzo nie przejmował
Witaj tak trochę już pisalyśmy o sobie o swoich przypadkach obawach. Skąd jesteś woj ?Witajciepostanowiłam dołączyć do wątku, mam nadzieję że mnie przygarniecie. Odkryłam go dopiero dziś i starałam się nadrobić ale nie jest to łatwe, w końcu to już przeszło 500 stron.
Jestem zupełną świeżynką zarówno jeżeli chodzi o udzielanie się na forum jak i o ciążę
Jak na ten moment czekam na drugą wizytę u lekarza, na pierwszej byłam 20 grudnia i widziałam bijące serduszkoaktualnie 11 tydzień ciąży, choć nadal sama w to nie dowierzam...będzie mi bardzo miło zagościć tu na dłużej i być częścią Waszej grupy
![]()
Witaj tak trochę już pisalyśmy o sobie o swoich przypadkach obawach. Skąd jesteś woj ?