Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej założyłam nowy wątek żeby szybciej mozna było mieć pod ręka linki do sklepów na Allegro w których mozna kupić dużo dobrych i tanich artykułów dla noworodka i zrobic to za jednym zamachem i w jednej przesyłce
Także śmiało, zachwalajcie dobre sklepy na Allegro bo ja totalne 0 jestem i jakos nie do końca mam zaufanie a muszę zamówić duuuuzo -tzn wszystko jeszcze jakos w tym tyg
W poniedziałek wieczorem zamówiłam kilka ubranek dla maluszka ( śpioszki, body, kaftaniki ) wybrałam przesyłkę ekonomiczną, a mimo to wczoraj przed południem wszystkie zamówione rzeczy miałam już w domu :-)
Ubranka 100% bawełna, produkt polski, także polecam
Oprócz ubranek można też nabyć akcesoria dla mamy i maluszka :-)
Mi właśnie dzisiaj przyszła paczka od tego sprzedającego Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zamawiałam sporo rzeczy dla siebie majtki poporodowe, podkłady itp
dla dzieci butelki, smoczki, pieluchy flanelowe/tetrowe, rękawiczki i czapeczki do szpitala, aspirator do nosa i jestem zadowolona