Hej
Ja juz w domku po zajęciach, zaraz idę do fryzjera zeby ściąć grzywke, moze jakiś bedzie wolny
Kupiłam sobie bluzę na wyjazd, muszę dzis pranie zrobić zeby jutro było wszystko gotowe do pakowania
Zrobiłam dzis test owulacyjny i wyszły prawie podobne kreski wiec myśle ze za ok 2dni powinien być pik
Śluzu dużo

ale to zasługa Wieśka

chociaż juz zaczyna sie robić powoli płodny
Kurczę nie mogę podejrzeń Waszych wykresów bo z tel pisze, ale za wszystkie trzymam kciuki aby zakończyły sie na zielono
Asmi moze jeszcze za wcześnie na test &&&& nie odchodź od nas, w kupie raźniej

hmm wychodzi ze druga faza trwa u Ciebie juz 18dni! To dobrze i ciążowo rokuje!
Ewelinka, Asia trzymajcie to słoneczko w Gdańsku i nie wypuszczajcie
KasikP ja ostatnio czekałam na owu 27dni ;p u mnie tez wszystkie koleżanki albo znajome w ciąży
Goska ale super ze czujesz maleństwo
Mamdwoje tak mierzona temp nie wskazuje na nic, tak jak pisały dziewczyny, musiałabym mierzyć rano przed wstaniem o jednej porze. Przecież piszą Ci dziewczyny ze ta temp na nic nie wskazuje! Możesz mieć stan podgorączkowy z wielu przyczyn!
Anula jaka piękna fasolka! Nie dziwie sie ze płakałas

Ale będziesz miała super prezent pod choinkę
Motylku trzymaj sie dzielnie :*
Dziewczyny głupie pytanie ale chyba moze być tak ze jak owu jest z prawego jajnika to owu jest wcześniej a jak jest z lewego to moze być pózniej? Chodzi mi dokładnie o moj przykład jak czuje owu z prawego jajnika to cykl mam normalny 28-30dni a jak z lewego to dużo dłuższe jak np ostatni nawet 40dni
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk