No ja dziś 21dc też po monitoringu i na progesteronie. Kiedy masz odstawić?Hej, ja mam potwierdzona owu, cialko zolte bylo, dzis mam 17dc , przyjmuje progesteron i czekam... ciekawa jestem jak moja historia w tym miesiacu sie zakonczy
pozdrawiam i lacze sie w oczekiwaniu i bolu przy rozczarowaniu![]()
Po 11 latach znów zapragnęłam mieć dzieci. Nie wyobrażam sobie mieć potomstwa z kimkolwiek innym. Mam nadzieję że tym razem się też uda w przeciągu 3 cykli (trzymam kciuki). Czekam nerwowo na okres na razie. Brałam przez 5dni luteinę i teraz czekam na miesiączkę. Na razie mija drugą doba od odstawienia. Trochę się denerwuje bo ostatnio dostałam od razu po odstawieniu. Ale czytałam w internecie że dziewczyny dostają o po ponad 10dniach nawet.
Chciałabym żeby już @ przyszła i odliczać dni do owulacji. Ah ale ja taka niecierpliwa....
Jak to jest u was? Po ilu dniach u was po odstawieniu luteiny/duphastonu występuje u was krwawienie? Ja dziś zaobserwowałam dużo białego śluzu i mam sensacje żołądkowe zupełnie jak przed okresem więc mam nadzieję że na dniach się pojawi....