Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i już oficjalnie mogę się z Wami przywitać w 1 dniu 10 cyklu [emoji3577]
Dziewczyn tak sobie siedzę i myślę według @ jest to 5+2 tyg ale czy ta kreska nie jest za jasna po 3 poronieniach różne myśli mam w głowie [emoji848]
Ja liczę i o dziwo jest mi z tym lepiej, nie umiem tego logicznie wytłumaczyć ale wolę liczyć niż nie. Zobaczymy jak długo jeszcze będzie mi się chciało i czy nie stracę rachubyJa już przestałam liczyć cykle [emoji16]
Ja liczę i o dziwo jest mi z tym lepiej, nie umiem tego logicznie wytłumaczyć ale wolę liczyć niż nie. Zobaczymy jak długo jeszcze będzie mi się chciało i czy nie stracę rachuby [emoji6]
Tule mocno [emoji9] ciesze się, że masz plan działania na ten miesiąc. Oby był skuteczny!No i już oficjalnie mogę się z Wami przywitać w 1 dniu 10 cyklu [emoji3577]
ale w sensie ze dłużej to trwa tak?No właśnie ja straciłam i za każdym razem musze zaczynać liczenie od początku [emoji2356] zastanawiam się przy okazji czy nie oszukać nowego gina do którego idę. Byłoby to dla dobra mojej sprawy, ale ja za cholerę kłamać nie umiem [emoji23]
To mnie uspokoiłaś! Chociaż ktoś odpisałMam doświadczenie z letrozolem i faktycznie jest to lek na raka piersi ale od kilku lat jest stosowany jako lek stymulujący owulację także wszystko w porządkupodobno działa na kobiety na które nie działają cytryniany klomifenu (również lek na stymulację owulacji). Jak pierwszy raz przeczytałam ulotkę to też się trochę przestraszyłam
![]()
ale w sensie ze dłużej to trwa tak?
I ja w maju ! :-)To będziemy razem testować w maju jak tak bo i również 28dniowe