K
Kropka.88
Gość
Przepraszam nie doczytałam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przepraszam nie doczytałam
Mi po 2 tyg przeszłoDziewczyny biorące metformine, po jakim czasie Wam przeszły dolegliwości związane długą listą efektów ubocznych? I jaką dawkę bierzecie?![]()
Cudownie! Opowiedz coś więcejJuż jestem po badaniu drożności, ufff... wyszło, że wszystko jest drożneTeraz wizyta u mojej Pani doktor 18 czerwca i walczymy dalej.
Przyznam szczerze, że ja jestem tchórzem i potwornie boję sie bólu, dlatego stresowałam się dzisiejszym badaniem, bo naczytałam się o tym jak badanie może przebiegać i że może być bolesne. Miała Sono HSG. W klinice do której chodzę miałam możliwość skorzystania z narkozy do badania, ale moja lekarka powiedziała, że na początek spróbujemy bez narkozy ale dostane tzw. "głupiego jasia" a jeśli nie dam rady to przerwiemy i zrobimy z narkozą. To mnie troszkę uspokoiło.Cudownie! Opowiedz coś więcej![]()
Ja również !! Czwarty dzień spóźnienia ale po południu się rozkręciło.Oficjalnie witam sie w 1dc![]()