• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2021

Cześć dziewczyny, miłego dnia [emoji846]niestety ten cykl znowu na straty [emoji45] i mimo że jest przykro to trzeba się przygotować do kolejnej walki [emoji846] i tu pojawia się kolejny problem, ponieważ jest jakiś problem z tabletkami clostilbegyt i nie mogę ich nigdzie dostać, w zeszłym miesiącu jechałam do apteki ponad 40km od mojego miasta [emoji26] może któraś z was wie w której aptece dostanę albo ma i nie korzysta, chętnie odkupie [emoji846]
Tutaj sprawdzałaś? 🙂

reklama
Cześć dziewczyny, miłego dnia [emoji846]niestety ten cykl znowu na straty [emoji45] i mimo że jest przykro to trzeba się przygotować do kolejnej walki [emoji846] i tu pojawia się kolejny problem, ponieważ jest jakiś problem z tabletkami clostilbegyt i nie mogę ich nigdzie dostać, w zeszłym miesiącu jechałam do apteki ponad 40km od mojego miasta [emoji26] może któraś z was wie w której aptece dostanę albo ma i nie korzysta, chętnie odkupie [emoji846]
Ja mam napisałam na priv

@Najra u nas nigdy nie było tak często. Zresztą zbyt intensywnie zyjemy zeby podołać nawet w czasie okołonowulacyjnym z taką częstotliwością. Poza tym przy trójce dzieciaków nawet staranek nie zawsze da sie zaplanować. Takze tak. W tym cs współżyliśmy w dniu owulacji, przyjajmniej tak myślę że to był własnie ten dzien na podstawie testów owu, apki i objawów. My idziemy na jakość nie na ilość 😜 Jak się uda to super jak nie to działamy dalej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry