lady_in_blue
Fanka BB :)
Mógł urosnąć po odstawieniua polip by nie plamił też na antykoncepcji? (Sorry jeśli to dramatycznie głupie pytanie). Zaczęło się to ewidentnie po odstawieniu, wcześniej nie miałam problemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mógł urosnąć po odstawieniua polip by nie plamił też na antykoncepcji? (Sorry jeśli to dramatycznie głupie pytanie). Zaczęło się to ewidentnie po odstawieniu, wcześniej nie miałam problemu.
ja przy antykoncepcji nie mam plamień, ale u mnie to chyba jest spowodowane mniejszym krwawieniem i całkiem inna sytuacja, ale chciałam wtrącić tak bez potrzebya polip by nie plamił też na antykoncepcji? (Sorry jeśli to dramatycznie głupie pytanie). Zaczęło się to ewidentnie po odstawieniu, wcześniej nie miałam problemu.
Zanim histeroskopia, niech da skierowanie na usg transwaginalne - jesli szansa tak wypatrzeć polipa. Mi tak znaleźli.a polip by nie plamił też na antykoncepcji? (Sorry jeśli to dramatycznie głupie pytanie). Zaczęło się to ewidentnie po odstawieniu, wcześniej nie miałam problemu.
usg mam przy każdej wizycieZanim histeroskopia, niech da skierowanie na usg transwaginalne - jesli szansa tak wypatrzeć polipa. Mi tak znaleźli.
Zanim histeroskopia, niech da skierowanie na usg transwaginalne - jesli szansa tak wypatrzeć polipa. Mi tak znaleźli.
Ja się ostatnio zapisałam na medicover na zwykłą wizytę bo właśnie chciałam iusg. To na tej wizycie dostałam skierowanie na usg dopieroMyślę, że usg to już standard na wizytach ginekologicznych (a przynajmniej mam taką nadzieję) ale niestety większości polipów nie widać na usg
ja prdl, to tylko potwierdza moje zdanie o medicover.Ja się ostatnio zapisałam na medicover na zwykłą wizytę bo właśnie chciałam iusg. To na tej wizycie dostałam skierowanie na usg dopiero![]()
mi ta lekarka nawet przez chwilę jakieś podejrzenie polipa widziała i nawet kazała przyjść zaraz po @, ze niby ma być lepiej widoczne, ale jak podniosłam wyżej dupe, to miala lepszy ogląd sytuacji i wycofała to o polipie.Myślę, że usg to już standard na wizytach ginekologicznych (a przynajmniej mam taką nadzieję) ale niestety większości polipów nie widać na usg
Jak tak to dobrzeusg mam przy każdej wizycie![]()
Ja mam luxmed i dopiero ostatnio sa wizyty z opcją usg. Wczesniej na każde trzeba było mieć najpierw skierowanie od ginekologa - jak jest na NFZ nie wiem, dawno nie korzystałamMyślę, że usg to już standard na wizytach ginekologicznych (a przynajmniej mam taką nadzieję) ale niestety większości polipów nie widać na usg