• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2023

• Starter tematu Starter tematu użytkowniczka 212
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Myślę, że usg to już standard na wizytach ginekologicznych (a przynajmniej mam taką nadzieję) ale niestety większości polipów nie widać na usg
Ja się ostatnio zapisałam na medicover na zwykłą wizytę bo właśnie chciałam iusg. To na tej wizycie dostałam skierowanie na usg dopiero 😂

Myślę, że usg to już standard na wizytach ginekologicznych (a przynajmniej mam taką nadzieję) ale niestety większości polipów nie widać na usg
mi ta lekarka nawet przez chwilę jakieś podejrzenie polipa widziała i nawet kazała przyjść zaraz po @, ze niby ma być lepiej widoczne, ale jak podniosłam wyżej dupe, to miala lepszy ogląd sytuacji i wycofała to o polipie.

(Wiem, ze nic to nie wnosi do rozmowy, ale jest mi lepiej jak dziele się z Wami przebiegiem wizyty, sama się w ten sposób staram przekonać, że przypadkiem trafiłam na przyzwoitego lekarza, nie jak tego ostatniego. Nie wmawiam sobie polipa ani nic, tylko tak sobie dla siebie zaznaczam, ze jest uwazna i mowi mi rozne rzeczy, dobrze mi to robi)

reklama
usg mam przy każdej wizycie ;)
Jak tak to dobrze;) moze przy następnym niech się porarzadnie przypatrzy.

Ja mam luxmed i dopiero ostatnio sa wizyty z opcją usg. Wczesniej na każde trzeba było mieć najpierw skierowanie od ginekologa - jak jest na NFZ nie wiem, dawno nie korzystałam;) ale nie podejrzewam cudow. Tylko prywatne usg przy każdej wizycie.
Co do widoczności- wiem, ze nie zawsze, ale wiele widac. Warto spróbować najpierw mniej inwazyjnie poszukać, a potem czekanie w kolejce na histeroskopie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry