• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2023

• Starter tematu Starter tematu użytkowniczka 212
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ej wcozraj miałam plamienie (myślalam, ze to po intensywnych zabawach) ale dziś to już mam giga plamienie 😱 😱 raczej śluz mocno zabarwiony krwią. No plamień okołoowu nie miałam nigdy. Czy to może być jeszczeefekt histero, mimo, że przez ostatnie dni było zupełnie czysto?
Po histero można plamić nawet 2-3 tygodnie- zdanie mojego lekarza. Ja plamiłam dosyć długo i czasem z przerwami a do samego okresu miałam w środku brązowy śluz (musiałam brać globulki więc musiałam tam grzebać)

reklama
Po histero można plamić nawet 2-3 tygodnie- zdanie mojego lekarza. Ja plamiłam dosyć długo i czasem z przerwami a do samego okresu miałam w środku brązowy śluz (musiałam brać globulki więc musiałam tam grzebać)
no ja plamiłam kilka dni, potem z tydzień czysto i teraz właśnie dużo śluzu mocno zabarwionego.

ej wcozraj miałam plamienie (myślalam, ze to po intensywnych zabawach) ale dziś to już mam giga plamienie 😱 😱 raczej śluz mocno zabarwiony krwią. No plamień okołoowu nie miałam nigdy. Czy to może być jeszczeefekt histero, mimo, że przez ostatnie dni było zupełnie czysto?
A nie było wczoraj albo przed wczoraj seksu? Może sobie w ten sposób podrażnilas jakąś ranę po histero?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry