Zazuu
Fanka BB :)
Nie leż za długo bo to nasienie stężeje i wypadnie z Ciebie takie odlane dildo![]()
To działa w odwrotna stronę moja droga. Poza tym z 5 ml to byłoby dildo na miarę lalki Barbie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie leż za długo bo to nasienie stężeje i wypadnie z Ciebie takie odlane dildo![]()
Wyobraziłam se te 5 ml w strzykawceTo działa w odwrotna stronę moja droga. Poza tym z 5 ml to byłoby dildo na miarę lalki Barbie![]()
Przed inseminacją dostajesz w fiolce do potrzymaniaWyobraziłam se te 5 ml w strzykawce![]()
Żeby chuchnąć na szczęście?Przed inseminacją dostajesz w fiolce do potrzymania![]()
Sprawdzić czy to na pewno probówka z danymi męża i potwierdzić do protokołuŻeby chuchnąć na szczęście?![]()
Sprawdzić czy to na pewno probówka z danymi męża i potwierdzić do protokołu![]()
Ja pogłaskałam ;-)Ja bym dala buzi na drogę
Tak? Ale fajnie! Ja dostałam tylko termos Decathlonu...Przed inseminacją dostajesz w fiolce do potrzymania![]()
Stymulacji clo? Nawet nie wiedziałam, że można się tego spodziewać, a to przede mną …Dziewczyny, czy Wam również podczas stymulacji garściami wypadają włosy? Jak sobie z tym radzicie?