Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
marce_la--> we wczesnej ciąży są objawy podobne do tych na @, bo przecież organizm musi mieć chwilę, żeby się zorientować, że jest w ciąży i że @ nie będzie. Tak więc spokojnie czekaj na wynik bety:-)ailatan gratulacje! :-)
Aka byłam dzisiaj na becie - wynik wieczorem. Chociaż i tak nie wiem po co ja robiłam, bo brzuch mnie boli, mdli mnie już chyba trzeci dzień, a zawsze tak mam przed @. jak nic dzisiaj przyjdzie. Ale, że z rana jej nie było to zrobiłam. Nie robiłam sikańca, bo u mnie chyba nei działają. Niby wszystko wskazuje na to, że lada chwila pojawi się @ ale ciągle ta głupia nadzieja jest...
aniu witamy na spowrotem na pokładzie![]()
Ale jak poprzednio byłam w ciąży, to nie miałam żadnych objawów oprócz notorycznej senności. Nic mnie nie bolało, brzucha nawet nie czułam - dlatego się nie nastawiam.

Smerfna - daj znać jak po wizycie, jestem ciekawa czy coś bedzie widać, ja planuje sie zapisać na koniec kwietnia i sie zastanawiam czy to dobry termin wychodziłby 6-7 tydzień.
.