Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agulqa, trzymam kciuki za siisrre, zeby wytrzymala jak najdluzej.
Mommy, moj tez za woda nie przepada. Probuje mu dawac, ale jak sie kapnue, ze to nie mleko to butle odpycha raczkami.
Jezyk, mi nie chodzi nawet o odetchniecie, tylko o ogarniecie chaosu przeprowadxkowego. Za 2 dni nam sie lokatorzy wprowadzaja, a tam jeszcze nasze rzeczy jakies sa, tutaj tez polowa rzeczy w kartonach. W srode moja mama przylatuhe, ale w sumie to ten tydzien taki zwariowany. Moj syn niestety nie wspolpracuje
Megami, ja nie mam takiej chusty jak Wy. Mam Babasling, ale to sie nie nadaje na plecy I infantino union, ale moj dziec jest jeszcze za maly na opcje noszenia na plecach w nim wiec utknelam
Hejka :-)
U nas dzisiaj pogoda taka jak wczoraj, wyjdzie słonko na 10 min i zaraz się chmurzy...
Ale się dzisiaj wkurzyłam. Byliśmy wczoraj u pani doktor w związku z rehabilitacją (jedną z wielu lekarzy u których wizyty będziemy mieć) i ona standardowo go oglądała, no i pyta czy odciagamy mu skórkę, mówię że tak, a to ona na sucho zaczęła odciagac i właściwie wyglądało to na delikatnie, ale dzisiaj rano patrzę a on dwie ranki ma na siusiaku... Nie wiem czy mam to spryskać octeniseptem czy co?
Licja ja też tak robię, w sensie delikatnie, to swoją drogą jest trochę utrudnione, bo małego kapiemy w tummy tub. Ale to jak ona to zrobiła to byłam w szoku, że aż tyle odciągnęla...