Ponieważ ustąpiły mi objawy takie jak mdłości ale wróciły po półtora dnia Ale skoro już zrobiłam jedne to stwierdziłam że zrobię drugie pobranie, usg mam w poniedziałekpo co badasz betę na takim etapie? Byłaś na usg?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ponieważ ustąpiły mi objawy takie jak mdłości ale wróciły po półtora dnia Ale skoro już zrobiłam jedne to stwierdziłam że zrobię drugie pobranie, usg mam w poniedziałekpo co badasz betę na takim etapie? Byłaś na usg?
nie bada się bety na tym etapie, bo przy takich wartościach już mocno zwalnia. Tylko usg prawdę Ci powie, miałaś jakieś usg wcześniej? Tu już powinno być serce bijącePonieważ ustąpiły mi objawy takie jak mdłości ale wróciły po półtora dnia Ale skoro już zrobiłam jedne to stwierdziłam że zrobię drugie pobranie, usg mam w poniedziałek
Objawy mogą znikać i malec. To nie jest dobra opcja żeby robić za każdym razem betę. Teraz liczy się tylko obraz USG.Ponieważ ustąpiły mi objawy takie jak mdłości ale wróciły po półtora dnia Ale skoro już zrobiłam jedne to stwierdziłam że zrobię drugie pobranie, usg mam w poniedziałek