S
sylwia114@
Gość
Zalogowałam się na aplikacji i nie mam powiadomienia o nowej grupie. Mam prośbę o sprawdzenie czy zostałam dodana 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jak wejdziesz na strone normalnie jak wczesniej to tez nic nie mialas? Zadnego powiadomienia?Zalogowałam się na aplikacji i nie mam powiadomienia o nowej grupie. Mam prośbę o sprawdzenie czy zostałam dodana![]()
Ja nie dostałam powiadomienia. Ale jak wchodzę na stronę to są 22 strony wiadomości a było 354Niech odezwa sie wszystkie ktore nie maja powiadomieniaogarniemy to
nie mam, patrzyłam na telefonie w przeglądarce, na laptopie teraz, oraz pobrałam specjalnie aplikację - nic , w powiadomieniach i wiadomościacha jak wejdziesz na strone normalnie jak wczesniej to tez nic nie mialas? Zadnego powiadomienia?
u mnie 354Ja nie dostałam powiadomienia. Ale jak wchodzę na stronę to są 22 strony wiadomości a było 354
oki dziękuje
ja nie mam powiadomienia.Niech odezwa sie wszystkie ktore nie maja powiadomieniaogarniemy to