MamaNikodema805
Początkująca w BB
Hejka ;* ja z takim pytaniem, kompletnie nie wiem
jaki prezent kupić swojemu synowi na święta 
co prawda ma już 7 miesięcy ale kompletnie nic mi nie przychodzi do głowy
pomożecie? 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Garnuszek na klocuszek jest bardzo fajny, może być też jakaś konsola interaktywna. Moje dziecko ma taką (8 miesiąc nam idzie) , a że uwielbia leżeć na brzuchu to w takiej właśnie pozycji się nią bawi.Hejka ;* ja z takim pytaniem, kompletnie nie wiemjaki prezent kupić swojemu synowi na święta
co prawda ma już 7 miesięcy ale kompletnie nic mi nie przychodzi do głowy
pomożecie?
![]()
To dziecko skończyło już dwa lata.Garnuszek na klocuszek jest bardzo fajny, może być też jakaś konsola interaktywna. Moje dziecko ma taką (8 miesiąc nam idzie) , a że uwielbia leżeć na brzuchu to w takiej właśnie pozycji się nią bawi.
Dobry pomysł z prezentami dla dzieci. Każde lubi się bawić trochę czymś innym i nie ma "uniwersalnych" prezentów dla dzieci. Tak jak i dla dorosłych.Zwykle jako dorośli dajemy sobie dość praktyczne prezenty. Dla dzieci oczywiśćie zabawki, ale wczesniej pytamy się rodziców co ich dzieciaki chciałyby dostać w prezencie. Dochodzimy do wniosku, ze rodzice lepiej wiedzą i znają swoje dzieci.