Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anielap w takim razie będzie ostra licytacja;-), bo ja też o niej myślę, a z tego co widziałam to jeszcze jedna osoba też licytuje A i pewnie w ostatnich sekundach też ktoś będzie. Chyba że pójdzie za "kup teraz", ale mam nadzieję że nie i taniej się kupi
Hej dziewczyny-własnie wczoraj chcialam napisac co do sandalkow, bo sie zastanawialam jakie kupic czy z usztywnona pietka czy nie ale widze kupujecie na pasku.
Dziewczyny ma pytanko. Chce kupić Natalii strój kąpielowy i nie wiem jaki będzie praaktyczniejszy dwu- czy jedno częściowy. A jeśli jednoczęściowy to jaka ma być długość od ramiączek do kroku (jak mierzyłam to Nat ma około 42cm) . Osobiście bardziej podobają mi się dwu częściowe coś tego typu NEXT _STRÓJ KĄPIELOWY __86 CM 12/ 18 MIES (636480925) - Aukcje internetowe Allegro
Kurcze nie wiem mam mętlik w głowie, proszę doradzcie
Aniajw-ja kupilam Alusi taki: Toddler Girls' Circo� Butterfly 1-pc. Swimsuit - White : Target
i jestem bardzo zadowolona, jesli chodzi o romiar to kupilam na 24 miesiace (2T) i pasuje. Ma tez majteczki kapielowe na 18 miesiecy i sa takie lakko ciasnawe.