reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szukam niani do 2-letniego dzecka

Witam,
Mam pytanie do mam, które zatrudniają opiekunki do dzieci.
Gdzie szukałyście niani?
To są ogłoszenia lokalne, firmy czy może jakieś fora?

reklama
Hej! Ja nianie miałam z tego samego bloku, pytałam sąsiadek w wieku emerytalnym, czy by nie były zainteresowane i jedna mi poleciła panią. Była super. Myślę, że warto mieć kogoś z okolicy, bo nie masz zmartwienia, że nie dojedzie na czas, czy czasem coś wyskoczy i ktoś szybko do dziecka podejdzie. A poza tym dla mnie to takie pewniejsze jak jakaś sąsiadka się zajmuje, mniejszy strach. Powodzenia.

ja jak zaczelam szukac pracy to na olx sie oglosilam, rozgadalam po ludziach, ze szukam pracy i zawsze szybko ją znajdywalam, tą mam od roku i mam blisko

Do góry