• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarczyca u faceta

Witam serdecznie, od dwóch lat staramy się z żoną, po wykonaniu badań wyszły mi masakryczne wyniki anty tg i anty top.myslalem że temat Hashimoto zamknąłem na zawsze kilka lat temu a ten powrócił przy staraniach. Znacie jakiegoś endokrynologa który podejmie się tematu a nie powie wyciąć/spróbujemy euthyrox i obserwować? Testosteron w najlepszym porządku więc już niemwiem.do kogo się udać. Najlepiej południowa polska. Z góry dzięki!

reklama
mój mąż miał wyciętą tarczycę, teraz przyjmuje codziennie euthyrox 150 i jego wyniki są bardzo dobre,,

nie potrafię doradzić co do lekarza, ale myślę, że warto pomyśleć o wyregulowaniu tego euthyroxem właśnie

Nie da się 'zamknąć' tematu Hashimoto, to choroba autoimmunologiczna i będzie z Tobą już zawsze. Chodziłam po różnych specjalistach - endokrynologach i każdy mówi to samo..
Jeśli masz przy tym nadczynność lub niedoczynność regulujesz to hormonem lewotyroksyny - letrox/euthyrox

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry